253
|

Βασιλικός καβγάς ανάμεσα στην… πεθερά βασιλομήτορα Σοφία και τη νύφη της!

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 13:52

Βασιλικός καβγάς ανάμεσα στην… πεθερά βασιλομήτορα Σοφία και τη νύφη της!

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2018, 13:52

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες; Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε, για κακή τους τύχη, μία όχι και τόσο κομψή και αριστοκρατική στιγμή ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την –ίσως όχι και τόσο αγαπημένη της πεθερά–, τέως βασίλισσα Σοφία.

Ενώ η ευτυχής γιαγιά είχε στην αγκαλιά της τις δύο εγγονές της, τη 12χρονη Ελεωνόρα και τη 10χρονη συνονόματή της, Σοφία, η Λετίθια, που για κάποιο λόγο ενοχλήθηκε, μπήκε μπροστά προσπαθώντας να χωρίσει την κόρη της από τη γιαγιά της.

Κατά την El Pais, η Λετίθια έσπεσυε να τακτοποιήσει τα μαλλιά της μεγάλης κόρης της, κίνηση με την οποία ήταν αντίθετη η βασίλισσα Σοφία, η οποία απώθησε το χέρι της νύφης της ακαριαία. Για κάποια δευτερόλεπτα τα χέρια των δύο γυναικών παραμένουν στον δεξί ώμο της Ελεωνόρας, η οποία με τη σειρά της απωθεί δύο φορές το χέρι της γιαγιάς της, Σοφίας.

Επρεπε να παρέμβει ο γιος της Σοφίας και του Χουάν Κάρλος, βασιλιάς Φίλιππος, για να επαναφέρει την τάξη σε αυτή την έκρυθμη στιγμή που συνέβη την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα.

Το ρεπορτάζ θέλει πεθερά και νύφη να διαφωνούν για τις δύο μικρές κυρίως δε για τη 12χρονη διάδοχο του θρόνου της Ισπανίας. Η Σοφία διαμαρτύρεται ότι δεν την αφήνουν να βλέπει αρκετά τις εγγονές της.

Για το συμβάν δεν άργησε να πάρει θέση και η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του ανιψιού της Σοφίας και γιου του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, Παύλου, η οποία σχολίασε μέσω Twitter ότι «σε καμία γιαγιά δεν αξίζει να της φέρονται με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...