223
Ο Γιώργος Βαρεμένος στην τηλεοπτική παρουσία του το πρωί της Πέμπτης στον Σκάι και στην εκπομπή «Σήμερα» | YouTube/SKAI

Βαρεμένος στον Σκάι: Βγήκαν στον Εβρο με τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις βίλες τους

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 15:59
Ο Γιώργος Βαρεμένος στην τηλεοπτική παρουσία του το πρωί της Πέμπτης στον Σκάι και στην εκπομπή «Σήμερα»
|YouTube/SKAI

Βαρεμένος στον Σκάι: Βγήκαν στον Εβρο με τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις βίλες τους

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 15:59

Σε μία διαφορετική «ανάγνωση» του ρόλου που παίζουν οι ομάδες πολιτοφυλακής στον Εβρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μίλησε για «σόου στον Εβρο» και για αυτόκλητους προστάτες που πήραν τις καραμπίνες μόνο και μόνο για να προστατέψουν τις (αυθαίρετες) βίλες τους!

Για να στηρίξει τη θέση του μάλιστα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλέστηκε τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη, που την Τετάρτη αναδημοσίευσε ανάρτηση του διακεκριμένου εβρίτη εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη (δείτε τη εδώ).

«Εμφανίστηκαν άνθρωποι με καραμπίνες, που έχουν χτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες, και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν», υποστήριξε ο κ. Βαρεμένος «τσουβαλιάζοντας» έτσι όλους όσοι συνδράμουν τη δύσκολη αποστολή επιτήρησης των συνόρων.

«Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε μαζί τους», συνέχισε στον ίδιο καταγγελτικό τόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του μαζί με την ηγεσία της ΕΕ στα σύνορα.

Χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «επιπολαιότητα», «ανεπάρκεια »και «επικινδυνότητα», για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε και χειρίζεται την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Πρωθυπουργός και προσποιούμενος πως δεν αντιλαμβάνεται την εθνικά επικίνδυνη και κρίσιμη συγκυρία, ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για επικοινωνιακή φούσκα «για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», η οποία –πάντα κατά δήλωσή του– κινδυνεύει να σκάσει στα χέρια της χώρας!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...