229
Μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό δίδυμο του τέννις | twitter

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν την Ελβετία του Φέντερερ!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 17:47
Μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό δίδυμο του τέννις
|twitter

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν την Ελβετία του Φέντερερ!

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 17:47

Μία άτυπη εκδίκηση από το ίνδαλμά του πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο έλληνας τενίστας, έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να νικήσει τον Ρότζερ Φέντερερ που αγωνίστηκε μαζί με την Μπελίνκα Μπέντσιτς.

Το ελληνικό δίδυμο κατάφερε να γράψει ιστορία επικρατώντας στο διπλό των Φέντερερ – Μπέντσιτς με 3-4, 2-4, 3-4 και έτσι αποχαιρέτησε το Hopman Cup με δύο νίκες.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί στα σημεία από τον Ρότζερ Φέντερερ στον πρώτο αγώνα έλληνα αθλητή με τον σπουδαίο Ελβετό.

Ο Στέφανος και η Μαρία πέτυχαν κάτι πραγματικά σπουδαίο στο Περθ της Αυστραλίας και αφιέρωσαν τη νίκη τους στους ομογενείς που γέμισαν ένα κομμάτι της εξέδρας και τους στήριξαν όλες τις ημέρες με τις φωνές και τα χειροκροτήματα τους.

Η Ελβετία προκρίθηκε στον τελικό (5/1) αφού κατέλαβε την 1η θέση στον Β’ όμιλο. Η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία δεν συνεχίζουν. Η χώρα μας σε 9 αγώνες είχε 5 νίκες και 4 ήττες.  Στον Α’ όμιλο μετά από 6 αγώνες την 1η θέση κρατά η Γερμανία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...