488
«Εχω ένα όνειρο». H Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε ως φωτο-τρολ στο κάδρο της διάσημης φωτογραφίας του 1963 με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο Μνημείο Λίνκολν στην Ουάσιγκτον | Twitter

Τρολάρει το Twitter την Ιβάνκα – Λαγκάρντ: «τι θέλει αυτή εδώ»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 17:51
«Εχω ένα όνειρο». H Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε ως φωτο-τρολ στο κάδρο της διάσημης φωτογραφίας του 1963 με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο Μνημείο Λίνκολν στην Ουάσιγκτον
|Twitter

Τρολάρει το Twitter την Ιβάνκα – Λαγκάρντ: «τι θέλει αυτή εδώ»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 17:51

Για την Ιβάνκα Τραμπ η Σύνοδος των G20 στην Οζάκα θα ήταν μία life style εκδήλωση. Θα είχε την εύκαιρα «να τα πει», με ηγέτες κρατών και στελέχη διεθνών οργανισμών. Τουλάχιστον αυτές τις διαθέσεις είχε, όπως φάνηκε από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική προεδρία. Ομως το όνειρό της σύντομα πάγωσε…

Στα 19 δευτερόλεπτα που έχουν καταγραφεί, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ προσπαθεί να μπει σε μία συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και συμμετέχουν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.

Τη στιγμή που ο γάλλος πρόεδρος μιλά για «κοινωνική δικαιοσύνη», η Ιβάνκα αρχίζει να κουνά το κεφάλι της, θέλοντας να δείξει ότι καταλαβαίνει και συμφωνεί.

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η Τερέζα Μέι, η οποία σημειώνει ότι «όταν ξεκινάς να μιλάς για την οικονομική προοπτική, τότε κάποιοι, που σε άλλη περίπτωση δεν θα έδιναν σημασία,  αρχίζουν να ακούν».

Και στο σημείο αυτό, εμβόλιμα, μπαίνει στη συζήτηση η Ιβάνκα Τραμπ και ξεκινά την «παρέμβασή» της για την… ανδροκρατούμενη φύση της άμυνας.

Τα βλέμματα όλων πάγωσαν. Η Κριστίν Λαγκάρντ αποφάσισε να επιβάλει την τάξη με ένα βλέμμα του στιλ: «Τι θέλεις εσύ εδώ».

Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί αντιδράσεις. «Το να είσαι η κόρη κάποιου, δεν είναι επάγγελμα στην πραγματικότητα. Αυτό πλήττει τη διπλωματική μας θέση», ανέφερε η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ.

Αν ήταν… εκεί

Ακόμα πιο σφοδρή είναι η αντίδραση χρηστών του Twitter, οι οποίοι όχι απλώς δημιούργησαν το hashtag #Unwantedivanka (#ΑνεπιθύμητηΙβάνκα). Αλλά έδωσαν  και συμβολικές διαστάσεις στην πράξη της, τοποθετώντας με photoshop φωτογραφίες της, πάνω σε γνωστές εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές στην Ιστορία των ΗΠΑ και όχι μόνο…

Η Ιβάνκα βρίσκεται σε εικόνες του Μυστικού Δείπνου, καβάλα στο άλογο με τον Πούτιν, σε σκηνές κλασικού κινηματογράφου και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Στο πρώτο τουίτ η αμερικανίδα δημοσιογράφος Εριν Ράιν, τοποθέτησε φωτογραφία της Ιβάνκα σε ένα στιγμιότυπο (κάτω) από τη Διάσκεψη της Γιάλτας το 1945. Από αριστερά καθήμενοι διακρίνονται: η Ιβάνκα Τραμπ, ο βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσώρτσιλ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούζβελτ και ο ηγέτης της ΕΣΣΔ Ιωσήφ Στάλιν.

H Ιβάνκα Τραμπα καβάλα στο άλογο με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

 

Η Ιβάνκα στην ταινία Καζαμπλάνκα

 

Η Ιβάνκα στη «Δημιουργία του Αδάμ»

 

Η Ιβάνκα στη Σελήνη με τον Νηλ Αρμστρονγκ

 

Η Ιβάνκα με τους Μπιτλς

 

Η Ιβάνκα με τον Φρέντι Μέρκιουρι

 

Η Ιβάνκα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...