417
Καλάθης και Σίνγκλετον επιλέγουν Ευχοστολίδια |

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2016, 16:56
Καλάθης και Σίνγκλετον επιλέγουν Ευχοστολίδια
|

«Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2016, 16:56

Οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Athens Metro Mall και το The Mall Athens και παρέταξαν τους παίκτες τους στις εκθέσεις ζωγραφικής του ΟΠΑΠ για καλό σκοπό: Τα Ευχοστολίδια. Ολοι τους έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και προσφοράς.

Oι αθλητές των δύο ομάδων βρέθηκαν για ακόμη μια φορά κοντά στα παιδιά, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ που, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χαρίζει χιλιάδες χαμόγελα στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS».

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αθηναίου, Έρικ Γκριν, Κεμ Μπιρτς και Πάτρικ Γιανγκ, από τον Ολυμπιακό, επισκέφθηκαν την Τρίτη (χθες) την έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο Athens Metro Mall, στον Αγιο Δημήτριο, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Φελντέιν και Κρις Σίνγκλετον, από τον Παναθηναϊκό,  βρέθηκαν στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, για τον ίδιο σκοπό: Να πραγματοποιήσουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή κάποιου παιδιού και να προσκαλέσουν όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια και να προσφέρουν χαρά και αγάπη στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ζωγραφιές των παιδιών, όπου έχουν αποτυπώσει το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους, βρίσκονται επίσης στο Smart Park στα Σπάτα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται και κάνοντας τα Χριστούγεννα των παιδιών «μαγικά».

Στο κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια αναφέρθηκε η επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Γεωργία Λασανιάνου:  «Υλοποιούμε τα Ευχοστολίδια για τρίτη συνεχή χρονιά. Στόχος μας φέτος είναι να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερα και περισσότερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους». Παράλληλα, σημείωσε ότι ο εκτός από τα δώρα, «ο ΟΠΑΠ υλοποιεί και έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος».

Ο Κώστας Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό είπε: «Αλλη μια όμορφη πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί. Είναι πάρα πολύ ωραίο γενικά να προσφέρεις. Ο ΟΠΑΠ συνεισφέρει σε αυτό αρκετά χρόνια τώρα». Από την πλευρά του, ο παίκτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα  παιδιά, που αποτυπώνουν σε μια ζωγραφιά την ευχή τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά και το δώρο που θέλουν να πάρουν» ενώ ο Αντώνης Φώτσης υποστήριξε ότι «είναι μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία από τον ΟΠΑΠ να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...