236
Η έδρα της ΝΔ στην Πειραιώς | SOOC

Το πρόγραμμα και το λογότυπο του συνεδρίου της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 17:18
Η έδρα της ΝΔ στην Πειραιώς
|SOOC

Το πρόγραμμα και το λογότυπο του συνεδρίου της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 17:18

Μετά από συνεδρίαση, την Πέμπτη, της Οργανωτικής Επιτροπής του επικείμενου 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, η Πειραιώς ανακοίνωσε το αναλυτικό του πρόγραμμα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το λογότυπο του συνεδρίου

Το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου:

Ι. «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

ΙΙ. «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4 χλμ, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο λογότυπο του συνεδρίου.