252
Ο Δημήτρης Κουρέτας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη | IntimeNews

Καθαρή επικράτηση Κουρέτα στη Θεσσαλία: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω αυτή τη νίκη»…

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 19:52
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/10/2023, 21:30
Ο Δημήτρης Κουρέτας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη
|IntimeNews

Καθαρή επικράτηση Κουρέτα στη Θεσσαλία: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω αυτή τη νίκη»…

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 19:52
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/10/2023, 21:30

Αλλαγή σκυτάλης στην πολύπαθη περιφέρεια Θεσσαλίας συνετελέστη την Κυριακή με τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κουρέτα, να επικρατεί έναντι του Κωνσταντίνου Αγοραστού που υποστηρίχτηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στο 98,99% τα αποτελέσματα έδειξαν: Κουρέτας 59,65%, Αγοραστός 40,35%

Ο κ. Αγοραστός είχε αντιμετωπίσει κριτική μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην περιφέρεια.

Μετά την ήττα του δήλωσε:

«Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά, να την ανεβάσουμε ψηλά, ψηλά στην Ευρώπη, ψηλά στον κόσμο. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στήριξε και μας εμπιστεύτηκε. Εμείς προσπαθήσαμε με τη δουλειά μας να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη τους».

Ο θριαμβευτής των εκλογών, ο κ. Κουρέτας είπε ότι δεν μπορεί να πανηγυρίσει καθώς η Θεσσαλία «είναι μια πληγή».

«Πριν μια εβδομάδα, στην ίδια θέση, σας είπα ότι η πρόταση που κάναμε σε όλους τους Θεσσαλούς ηταν αναπτυξιακή. Δεν μπορώ να πανηγυρίσω αυτή τη νίκη γιατί η Θεσσαλία είναι μια πληγή. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να κλείσω αυτή την πληγή. Συγχαίρω τον Κώστα Αγοραστό, ηταν ένας ισχυρός αντίπαλος και το προεκλογικό κλίμα ήπιο», ανέφερε ο κ. Κουρέτας για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά:

«Εγω θα είμαι ο Δημήτρης, ένας απλός καθηγητής, που αλλάζει καπέλο. Δεν υπάρχουν κόμματα, αλλά μόνο η Θεσσαλία και η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους. Θα αποκαταστήσω την αξιοπιστία της Περιφέρειας. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω σε όλα τα χωριά των οποίων οι κάτοικοι υποφέρουν και θα φροντίσω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω τους πολίτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...