210
Πάντως μπροστά στις κάμερες ήταν πάντα πολύ άνετοι | REUTERS/Jim Bourg

Θα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα το νέο απόκτημα του Netflix;

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2018, 13:51
Πάντως μπροστά στις κάμερες ήταν πάντα πολύ άνετοι
|REUTERS/Jim Bourg

Θα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα το νέο απόκτημα του Netflix;

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2018, 13:51

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών με το Netflix είναι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, υποστηρίζουν πηγές με γνώση των συνομιλιών.

Για την ώρα δεν έχει καθοριστεί ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή τους. Πάντως ο Μπαράκ Ομπάμα δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την εκπομπή για να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται από τον Ντόναλντ Τραμπ ή άλλους πολιτικούς αντιπάλους.

Ο σύμβουλος τους Ερικ Σουλτς δήλωσε στους New York Times ότι το ζεύγος των Ομπάμα «πάντα πίστευε στη δύναμη των ιστοριών που εμπνέουν» και ότι αυτό θέλουν να συνεχίσουν να πράττουν και στο μέλλον.

Ελάχιστα διαφωτιστική αυτή επίσημη παραδοχή. Η εφημερίδα ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα αναφέροντας ότι στην εκπομπή ο Ομπάμα ενδεχομένως θα συντονίζει συζητήσεις σε θέματα που αφορούν την προεδρία του, όπως το ασφαλιστικό ή την  κλιματική αλλαγή.

Θέματα σχεδόν παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά ακόμη και αν δεν ήταν τέτοια, η παρουσία του Ομπάμα και το κοινό των 118 εκατομμυρίων συνδρομητών του Netflix δημιουργούν ένα ενδιαφέρον μείγμα.

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τον Ομπάμα είχαν δείξει ακόμη το Amazon και η Apple, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες.

Αγνωστο παραμένει, τέλος, πόσο θα πληρωθεί ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν η προϊστορία των συμβολαίων του Netflix είναι οδηγός, μπορούμε να περιμένουμε ένα παχυλό συμβόλαιο δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...