281
Από το κανάλι του Φαλήρου «μεταγραφή» στη δημοσιογραφική ομάδα του Οpen η Εύα Αντωνοπούλου |

Τέλος από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια η Εύα Αντωνοπούλου

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 16:06
Από το κανάλι του Φαλήρου «μεταγραφή» στη δημοσιογραφική ομάδα του Οpen η Εύα Αντωνοπούλου
|

Τέλος από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια η Εύα Αντωνοπούλου

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 16:06

Tην αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, έπειτα από 14 χρόνια στο δυναμικό του Ομίλου, ανακοίνωσε στο κλείσιμο του τελευταίου δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε την Τετάρτη στο κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της θα είναι το Οpen.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή της η Εύα Αντωνοπούλου και συνέχισε ευχαριστώντας τηλεθεατές, συνεργάτες και τον ιδιοκτήτη του Ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο:

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη – Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών – και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ενα ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαυτάκη για την άψογη συνεργασία, από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία.

»Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς, το κοντρόλ, σε συνεργάτες που είναι τώρα εδώ κοντά για το τελευταίο αυτό αντίο. Αλλά δεν είναι αντίο.

»Πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυτζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο. Δεν λέμε αντίο λέμε εις το επανιδείν», κατέληξε στη δήλωσή της η Εύα Αντωνοπούλου.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τις καθημερινές αναλαμβάνει πλέον η Λένα Φλυτζάνη και τα  Σαββατοκύριακα ο Μάρκος Δεϊμέζης.

Η Λένα Φλυτζάνη παίρνει τη σκυτάλη από την Εύα Αντωνοπούλου και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...