508
Aριστερά, η Νουρ Αλφάλα σε καλοκαιρινό στιγμιότυπο και δεξιά, ο Αλ Πατσίνο, σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Αμερικανικού Κινηματογράφου, το 2022 | CreativeProtagon/Instagram/Getty Images

Αλ Πατσίνο: Ξανά μπαμπάς στα 83 του, μαμά η 29χρονη σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 13:16
Aριστερά, η Νουρ Αλφάλα σε καλοκαιρινό στιγμιότυπο και δεξιά, ο Αλ Πατσίνο, σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Αμερικανικού Κινηματογράφου, το 2022
|CreativeProtagon/Instagram/Getty Images

Αλ Πατσίνο: Ξανά μπαμπάς στα 83 του, μαμά η 29χρονη σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2023, 13:16

Οι επώνυμοι μπαμπάδες σε προχωρημένη ηλικία είναι ένα όχι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο στην κοινωνία. Το αυτό ισχύει και στον χώρο των διασημοτήτων, όπου τα παραδείγματα είναι λίγα και δακτυλοδεικτούμενα. Ο Μικ Τζάγκερ έγινε πατέρας για τελευταία φορά στα 73 του, στην ίδια ηλικία με τον γονιμότατο Τσάρλι Τσάπλιν, ενώ ο Αντονι Κουίν απέκτησε το τελευταίο του παιδί σε ηλικία 81 ετών, πέντε χρόνια πριν τον θάνατό του.

Σε αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία θα ανήκει σύντομα και ο Αλ Πατσίνο. Ο βραβευμένος με Οσκαρ (για το «Αρωμα γυναίκας») αμερικανός ηθοποιός θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του σε λίγες ημέρες, στην ηλικία των 83 ετών. Μητέρα του παιδιού του είναι η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφάλα, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Ο γνωστός ιστότοπος της showbiz,TMZ, μετέδωσε ότι η Αλφάλα είναι οκτώ μηνών έγκυος, προσθέτοντας ότι εκπρόσωπος του Πατσίνο επιβεβαίωσε την είδηση. Ο βραβευμένος με Οσκαρ πρωταγωνιστής ταινιών, όπως ο «Νονός», το «Σέρπικο» και το «Αρωμα Γυναίκας», συνδέθηκε για πρώτη φορά δημοσίως με την Αλφάλα πέρυσι.

Το ταμπλόιντ περιοδικό Page Six αργότερα ανέφερε ότι οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η Αλφάλα, η οποία φέρεται να προέρχεται από πλούσια Κουβεϊτιανοαμερικανική οικογένεια, είχε σχέσεις στο παρελθόν με τον 79χρονο, επίσης ηλικιωμένο πατέρα, Μικ Τζάγκερ, και τον Νίκολας Μπεργκρίν, έναν δισεκατομμυριούχο γύρω στα 60.

Ο 83χρονος Πατσίνο και η 29χρονη Αλφάλα σε έκθεση φίλου στη Νέα Υόρκη. Οι δύο τους είναι ζευγάρι από την εποχή της καραντίνας, στην περίοδο της πανδημίας (@ nooralfallah/Instagram)

«Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε μια πηγή στο Page Six. «Κυρίως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους. Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά» Η πηγή πρόσθεσε: «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που ο Αλ έχει μεγαλύτερη ηλικία από τον πατέρα της. Κινείται ανάμεσα στο διεθνές τζετ σετ και προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα».

Ο Πατσίνο έχει τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων μια μεγάλη κόρη με τη δασκάλα υποκριτικής Γιαν Ταράντ και 22χρονα δίδυμα με την κωμική ηθοποιό Μπέβερλι Ντ’ Αντελο.

Ενας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Πατσίνο έχει επιλεγεί για τον ρόλο του συλλέκτη έργων τέχνης, σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Αμεντέο Μοντιλιάνι, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Τζόνι Ντεπ. Στα 83 του, ο βετεράνος ερμηνευτής εξακολουθεί να γυρίζει τουλάχιστον μία ταινία κάθε χρόνο.

Η είδηση ότι ο Πατσίνο πρόκειται να γίνει πατέρας πάνω από τα ογδόντα του, ακολουθεί την ανακοίνωση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ότι απέκτησε παιδί στα 79 του. Ο Ντε Νίρο, στενός φίλος και πρώην συμπρωταγωνιστής του Πατσίνο σε αρκετές ταινίες –με γνωστότερες τον «Νονό 2» και το «Heat»–, αποκάλυψε τα νέα αυτόν τον μήνα.

«Είναι πάντα καλό και μυστηριώδες και δεν ξέρεις τι διάολο θα συμβεί», είπε σε μια πρεμιέρα ταινίας του στο Λος Αντζελες. Ο επίσης βραβευμένος με Οσκαρ θρύλος του σινεμά, έχει πλέον επτά παιδιά. Ντε Νίρο και Πατσίνο, εκτός από κορυφαίοι ηθοποιοί της γενιάς τους, φαίνεται ότι είναι πολύτεκνοι και «συνοδοιπόροι» και στο ζήτημα της πατρότητας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...