256
Καρέ-καρέ η αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το στούντιο του ΣΚΑΪ | SKAI/WEB TV

Αποχώρησε από το πάνελ του ΣΚΑΪ ο Βέττας για τα sms Τσίπρα-Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2017, 10:14
Καρέ-καρέ η αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το στούντιο του ΣΚΑΪ
|SKAI/WEB TV

Αποχώρησε από το πάνελ του ΣΚΑΪ ο Βέττας για τα sms Τσίπρα-Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2017, 10:14

H αμηχανία των κυβερνητικών στελεχών για τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις αναφορικά με το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπεται σε έκδηλο εκνευρισμό. Το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, κλήθηκε να σχολιάσει στο πλατό της ενημερωτικής εκπομής του ΣΚΑΪ, το μπαράζ αποκαλύψεων για τα sms Tσίπρα-Βαρουφάκη κατά τις κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης.

Γρήγορα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν και πριν καλά-καλά αρχίσει την τοποθέτησή του ο κ. Βέττας πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε οργισμένος από το στούντιο της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, εγκάλεσε τον κ. Βέττα ότι έχει έρθει να κάνει «κουβέντα καφενείου», ελέγχοντας ταυτόχρονα  τις νομικές του γνώσεις:

«Αν είχε εικόνα νομικών ο κ. Βέττας… δεν θα μίλαγε έτσι», είπε ο κ. Οικονόμου απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους.

 Βέττας: «Δεν είμαι νομικός. Δεν θέλω να έχω».

Οικονόμου: «Δεν μπορείτε να βγαίνετε τότε. Τι θα κάνουμε, κουβέντα καφενείου; Ήρθατε να πιείτε τον καφέ σας; Αντί να τον πιείτε στο χωριό σας τον καφέ, θα τον πιείτε εδώ; Αν ήξερε ο κύριος λίγα νομικά, θα ήξερε ότι η απόπειρα δικάζεται».

Βέττας: «Ποια απόπειρα;»

Οικονόμου: «Πιείτε τον καφέ σας στο καφενείο!»

Βέττας: «Θα πάρει πίσω τις ειρωνείες του! Δεν μπορώ να συνεχίσω! Θα πάρει πίσω τις ειρωνικές τοποθετήσεις απέναντί μου για να συμμετέχω στην κουβέντα».

Οικονόμου: «Αυτό είναι το ύφος και το ήθος, όταν στριμωχνόμαστε φεύγουμε».

Φανερά εκνευρισμένος  ο κ. Βέττας διαμαρτυρήθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής και τελικά αποχώρησε από το πάνελ. Ετσι γλίτωσε και τον κόπο να πρέπει να εξηγήσει τι έκαναν ο κ. Βαρουφάκης με τον κ. Τσίπρα τον Μάιο του 2015.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...