219
Το δημοφιλές πιάτο με στρείδια του εστιατορίου έκρυβε μία έκπληξη... | Facebook

Τα στρείδια στο εστιατόριο έκρυβαν ένα μαργαριτάρι για τυχερό Νεοϋορκέζο

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 17:12
Το δημοφιλές πιάτο με στρείδια του εστιατορίου έκρυβε μία έκπληξη...
|Facebook

Τα στρείδια στο εστιατόριο έκρυβαν ένα μαργαριτάρι για τυχερό Νεοϋορκέζο

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 17:12

Τυχερός στάθηκε ένας Νεοϋορκέζος αφού κατά τη διάρκεια δείπνου με στρείδια που απόλαυσε, βρήκε μέσα σε ένα από αυτά ένα μικρό μαργαριτάρι – που φυσικά κράτησε.

Ο 66χρονος Ρικ Αντος, στις 5 Δεκεμβρίου, είχε πάει σε δημοφιλές εστιατόριο με θαλασσινά, στον Central Station της Νέας Υόρκης. Εκεί παρήγγειλε, για 14,75 δολάρια, ένα πιάτο με έξι στρείδια, όπως αναφέρει το Associated Press.

Ενώ έτρωγε ένιωσε να κυλά στο στόμα του ένα μικρό αντικείμενο. Προς στιγμήν ανησύχησε μήπως πρόκειται για δόντι ή κάποιο σφράγισμα που έσπασε.

Το μικρό λευκό αντικείμενο, που είχε ένα μαύρο σημάδι πάνω του, αποδείχτηκε προς μεγάλη του έκπληξη ένα μαργαριτάρι σε μέγεθος μπιζελιού.

Το διάσημο «Grand Central Oyster Bar» στον Central Station της Νέας Υόρκης

Ο καταστηματάρχης ένιωσε την ίδια έκπληξη, όπως τουλάχιστον λέει ο ίδιος, καθώς στα 28 χρόνια που έχει το κατάστημα είναι μόλις η δεύτερη φορά που εντοπίζεται μαργαριτάρι. Πουλά 5.000 όστρακα την ημέρα, οπότε αν κάνουμε το πολλαπλασιασμό θα δούμε ότι η πιθανότητα να βρει ο πελάτης μαργαριτάρι είναι πολύ μικρότερη από μία στο εκατομμύριο.

Τα μαργαριτάρια στα στρείδια είναι ούτως ή άλλως σπάνια – μόνο ένα στα 10.000 όστρακα σύμφωνα με τους ειδικούς.

Οσο για τον τυχερό πελάτη, τώρα που βρήκε το σπάνιο εύρημα θα επιστρέψει για ακόμη περισσότερα. Είναι και αυτό κάτι σαν ένα λαχείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...