273
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρειάστηκε και πάλι τη βοήθεια των συνεργατών του για να σταθεί όρθιος | EPA/CHRISTIAN BRUNA

Κατέρρευσε ξανά ο Γιούνκερ [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 13:36
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρειάστηκε και πάλι τη βοήθεια των συνεργατών του για να σταθεί όρθιος
|EPA/CHRISTIAN BRUNA

Κατέρρευσε ξανά ο Γιούνκερ [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 13:36

Αστάθεια και κουρασμένα βήματα, ενώ οι συνεργάτες του σπεύδουν να τον συγκρατήσουν.

Τα γνωστά προβλήματα υγείας με την ισχιαλγία που παρουσιάζει εδώ και χρόνια ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους σε επίσημη υποχρέωση.

Χθες Δευτέρα ο κ. Γιούνκερ παρέστη στη Βιέννη σε Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Αφρικής.

(EPA/CHRISTIAN BRUNA)

Ο φακός τον συνέλαβε πριν από το δείπνο να παραπατά σε σκαλοπάτια και να χρειάζεται τη βοήθεια των συνεργατών του για να σταθεί όρθιος.

Πάντως, όπως γράφει η Daily Mail, αργότερα φαινόταν πολύ ευδιάθετος. Μιλούσε με τους άλλους ηγέτες, κάποιους τους χαιρετούσε και τους αγκάλιαζε, όπως τον πρωθυπουργό της Εσθονίας Γιούρι Ράτας.

Ο Γιούνκερ με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς (EPA/CHRISTIAN BRUNA)
Μια αγκαλιά στον πρωθυπουργό της Εσθονίας Γιούρι Ράτας (EPA/CHRISTIAN BRUNA)

Ολα αυτά χωρίς καν να σηκωθεί από τη θέση του.

Τον περασμένο Ιούλιο οι κάμερες είχαν συλλάβει τον 63χρονο πολιτικό να παραπατά και να έχει ασταθές βάδισμα κατά τη διάρκεια της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σε άλλο περιστατικό τον περασμένο Μάιο, εθεάθη «να πέφτει πάνω στα έπιπλα μεθυσμένος»  κατά τη διάρκεια συνόδου του ΟΗΕ. «Εμφανώς μεθυσμένος», σύμφωνα τουλάχιστον με τις φήμες που μεταφέρει η Daily Mail, ήταν πέρυσι στις συνομιλίες για το Κυπριακό στην Ελβετία.

Ο ίδιος έχει διαψεύσει ότι είναι αλκοολικός και αποδίδει την εμφάνισή του στην ισχιαλγία, ενώ τον επιβαρύνουν οι συνέπειες ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος πριν από δεκαετίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...