257
Οι αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου | e-ota.gr

Συνελήφθησαν αφισοκολλητές της ομιλίας Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 11:03
Οι αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
|e-ota.gr

Συνελήφθησαν αφισοκολλητές της ομιλίας Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 11:03

Επειτα από την επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με την οποία ζητούσε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, συνελήφθησαν οι αφισοκολλητές.

Πληροφορίες του e-ota.gr αναφέρουν ότι συνελήφθησαν άτομα που τοποθετούσαν αφίσες στη Λεωφόρο Συγγρού.

Οι αφίσες αφορούν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο σήμερα Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου.

Σε δήλωσή του στο e-ota.gr, ο περιφερειάρχης είπε για το περιστατικό: «Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο την παράνομη αφισορύπανση και θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους. Η σημερινή εξέλιξη με τη σύλληψη των αφισοκολλητών αποστέλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περίοδος της ανοχής σε αυτά τα φαινόμενα έχει τελειώσει. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην ασφάλεια των οδηγών είναι αδιαπραγμάτευτο».

Στην επιστολή του με κοινοποίηση προς τον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ο περιφερειάρχης του ζητούσε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες καθώς «συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης» και «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή επισύναψε και αυτήν που απέστειλε προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει «το νέο κρούσμα που παρατηρήθηκε» χθες Παρασκευή, δηλαδή «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News