616
Η τσαλακωμένη Corvette σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων | YouTube

Βρήκαν τη μαύρη Corvette στη Γλυφάδα – ποιος είναι όμως ο ιδιοκτήτης;

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 10:48
Η τσαλακωμένη Corvette σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων
|YouTube

Βρήκαν τη μαύρη Corvette στη Γλυφάδα – ποιος είναι όμως ο ιδιοκτήτης;

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 10:48

Σε χώρο ιδιωτικού πάρκινγκ στα νότια προάστια μεταφέρθηκε από την Τροχαία η μαύρη Corvette που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα (εδώ) με εγκατάλειψη 25χρονου μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα.

Αξιοποιώντας υλικό από κάμερες, η Τροχαίο οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση του σπορ αυτοκινήτου που έπεσε πρώτα σε ΙΧ και στη συνέχεια στη μοτοσικλέτα του 25χρονου Νάσου με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Ο Αlpha έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο (δείτε το κάτω) από τη στιγμή της παράσυρσης του Νάσου από τη μαύρη Corvette. O οδηγός της σταματάει για λίγο (μαζί του σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επέβαινε στο αυτοκίνητο και μία κοπέλα) ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται αφήνοντας αβοήθητο τον 25χρονο να ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Ο ιδιοκτήτης και πιθανότατα οδηγός της Corvette τη νύχτα της Τετάρτης, παραμένει άφαντος.

Αργά την Παρασκευή το Μega Channel μετέδωσε ότι η δικηγόρος του εμφανίστηκε στην Τροχαία για να ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Ο πατέρας του θύματος ζητεί δικαίωση για το παιδί του και την τιμωρία του υπαίτιου του δυστυχήματος, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι οι Αρχές θα βρουν ποιος οδηγούσε τη μαύρη Corvette.

Μπορούν…, φτάνει να το θέλουν, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε τον γιο και τον άφησε αβοήθητο να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πώς είναι δυνατόν να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτός ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε;

»Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί. Γιατί εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό…  Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν…

»Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτος ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί», δήλωσε ο τραγικός πατέρας του 25χρονου Νάσου που ξεψύχησε αβοήθητος στην άσφαλτο.

«Oλοι ξέρουν ποιος έχει την Corvette, αλλά δεν μιλούν», λένε γνώστες προσώπων και πραγμάτων στα νότια προάστια

«Το παιδί σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ ήρθε στο σπίτι στον Καρέα έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστυχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας», περιέγραψε σε δηλώσεις του στο protothema.gr, o χαροκαμένος πατέρας και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Αρχές μπορούν να βρουν τον οδηγό της μαύρης Corvtette τη μοιραία εκείνη Τετάρτη.

«Πιστεύω είναι εύκολο να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου φτάνει να το θέλουν. Δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Με την τεχνολογία που υπάρχει μπορούν να βρουν τα πάντα. Δεν μπορώ να πω αυτο που θα έλεγαν πολλοί εάν έβλεπα μπροστά μου τον οδηγό του αυτοκινήτου. Το ποιόν μου δεν είναι τέτοιο που θα μίλαγα άσχημα όπως να τον σκοτώσω ή να τον καθαρίσω όχι… Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να δικαιώσω το παιδί μου, θέλω να δικαστεί ο δράστης με ό,τι του αξίζει. Δεν είμαι δικαστής, είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν. Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε. Γιατί εάν και εγώ το αμελήσω θα θεωρηθώ ένοχος ως προς την ψυχή του παιδιού μου και θα το σέρνω μαζί μου ότι δεν ενήργησα» καταλήγει ο πατέρας του 25χρονου Νάσου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...