288
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης: «Μη μου στέλνετε άλλα μηνύματα» | ΙΝΤΙΜΕNEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο συντροφικό «πραιτώριο» ο Παύλος Πολάκης πέρασε καλά

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 22:38
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης: «Μη μου στέλνετε άλλα μηνύματα»
|ΙΝΤΙΜΕNEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο συντροφικό «πραιτώριο» ο Παύλος Πολάκης πέρασε καλά

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 22:38

Στο υποτιθέμενο «πραιτώριο» του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην έστρωσαν τραπέζι στον Παύλο Πολάκη με λαχταριστά καλούδια σαν και εκείνα της κρητικής σύναξης στην οποία πήγε και καλόφαγε παρέα με φίλους του παρά την καραντίνα, δεν τον τρατάρισαν όμως και σάπια ψάρια να φάει και να δηλητηριαστεί, σαν τα μπαγιάτικα που μοστράρισε ο ίδιος την Τρίτη στο web.

Ηταν απλώς μία τυπική συνάντηση μεταξύ συντρόφων, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο γραμματέας της ΚΕ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της ΚΟ Ολγα Γεροβασίλη δεν του τράβηξαν το αυτί. Ομως τον ανάγκασαν να παραδεχθεί ότι «ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται από όλους ως μοναδική ασπίδα κατά της διασποράς του κορονοϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης».

Και το θέμα, πλέον, θεωρείται λήξαν.

Οι «κύκλοι» του κόμματος, από τους οποίους εκπηγάζουν οι σχετικές πληροφορίες, επιμένουν ότι τα δύο κομματικά στελέχη που «ανέκριναν» τον κ. Πολάκη επικέντρωσαν στις κατά την γνώμη τους κυβερνητικές αστοχίες και στα «καταστροφικά αποτελέσματά τους», τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού, όσο και σε αυτό της οικονομίας. Τα βλέπει ο κόσμος, λένε, αυτά, και το γεγονός αυτό αναγκάζει την κυβέρνηση να εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

Πάντως «με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και από όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας».

Ο ίδιος ο κ. Πολάκης προέβη σε νέα ανάρτηση, καθησυχαστική: Ολα καλά, όλα πρίμα, λέει. Και ούριος ο άνεμος, ούτε συζήτηση να γίνεται. Συμπλήρωσε δε: «Μη μου στέλνετε άλλα μηνύματα».

Η φωτογραφία-μεζές της ανάρτησης πάλι ήταν από τραπέζωμα, ωστόσο κάπως θολή και μπουχτισμένη από «όλα τα καλά». Κρίμα, δεν δείχνει παρά κάποιες στυμμένες λεμονόκουπες και κάτι αποφάγια…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...