151
|

Πολυτεχνείο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευθεί στην αμερικανική πρεσβεία»

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 16:22

Πολυτεχνείο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευθεί στην αμερικανική πρεσβεία»

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2020, 16:22

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μπορεί να επανέλαβε (εδώ) ότι πορεία για το Πολυτεχνείο δεν πρόκειται να γίνει φέτος, στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, φαίνεται να επιμένουν για το αντίθετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Αυγή» στον δικτυακό της τόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κανονικά το «παρών» στις εκδηλώσεις τιμής του Πολυτεχνείου, με τήρηση –όπως σημειώνεται– όλων των αναγκαίων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Ετσι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα-κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου, καθώς επίσης και στα πρώην κρατητήρια του ΕΑΤ – ΕΣΑ και στη συνέχεια θα πορευθεί προς την αμερικανική πρεσβεία.

Εχει βέβαια μια ειρωνεία αυτή η προαναγγελία πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του επέτειο εκτός Μαξίμου, ηγήθηκε του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάπου στο ύψος της «Μεγάλης Βρεταννίας» αποχώρησε, προκαλώντας θυμηδία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News