242
Κοσμοσυρροή σε πλαζ της Φλόριντα παρά την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή | twitter.com/SarahHollenbeck

Συμβαίνει κι αλλού: Στις πλαζ μαζικά οι Αμερικανοί παρά τις οδηγίες για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 16:29
Κοσμοσυρροή σε πλαζ της Φλόριντα παρά την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή
|twitter.com/SarahHollenbeck

Συμβαίνει κι αλλού: Στις πλαζ μαζικά οι Αμερικανοί παρά τις οδηγίες για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 16:29

Δεν έχουν οι μόνο οι Ελληνες το «προνόμιο» να αγνοούν οδηγίες της κυβέρνησης, περιμένοντας τις νόμιμες απαγορεύσεις. Και στις ΗΠΑ, η παραλία Clearwater στη Φλόριντα ήταν τη Δευτέρα γεμάτη κόσμο, παρά την οδηγία του Ντόναλντ Τραμπ, Μάλιστα, βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου WFLA δείχνει το μέγεθος της «εξόρμησης».

Ο αμερικανός πρόεδρος και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είχαν προειδοποιήσει ότι λόγω της αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού και της επικίνδυνης πανδημίας, καλό θα ήταν να μην γίνονται συγκεντρώσεις περισσοτέρων από δέκα ατόμων, είτε σε κλειστούς, είτε σε ανοιχτούς χώρους.

Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να ανησυχεί τους λουόμενους στην περιοχή, οι οποίοι βγήκαν στην αμμουδιά για να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο.

Οπως επισημαίνει η Daily Mail, «παρόλο που κάποιες παραλίες στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ έκλεισαν λόγω του θανάσιμου ιού, αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε σε αυτές που είχαν παραμείνει ανοιχτές, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις».

Ανάμεσά τους, τουρίστες, ντόπιοι και φοιτητές που κάνουν τις δεκαπενθήμερες ανοιξιάτικες διακοπές τους (Spring Break) και έχουν άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους για βόλτες και κοινωνικές επαφές, γενικά… ό,τι χειρότερο εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...