179
Ο Σάββας Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Σταμάτης της ΝΔ, ψήφισαν κατά λάθος το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ | INTIMENEWS/CreativeProtagon

Στην… κυβερνητική πλειοψηφία για τον ΑΣΕΠ οι Αναστασιάδης και Σταμάτης της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 18:56
Ο Σάββας Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Σταμάτης της ΝΔ, ψήφισαν κατά λάθος το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ
|INTIMENEWS/CreativeProtagon

Στην… κυβερνητική πλειοψηφία για τον ΑΣΕΠ οι Αναστασιάδης και Σταμάτης της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 18:56

Δεν ήταν μόνο η ομολογία του Αριστείδη Φωκά περί γκαζόζας και τουαλέτας (εδώ), που ανέδειξε το θλιβερό επίπεδο της Βουλής την Τετάρτη. Ηταν και η αποκάλυψη ότι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Σάββας Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Σταμάτης, υπερψήφισαν από… λάθος τον πολυσυζητημένο νόμο για το ΑΣΕΠ! Εν ολίγοις μπερδεύτηκαν με το -όχι και τόσο πολύπλοκο- σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας…

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να ψηφίσουν «ναι» στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ.

Ο κ. Αναστασιάδης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο κ. Σταμάτης, βουλευτής Επικρατείας.

Πάντως, από τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, πέραν των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «ναι» επί της αρχής είπαν (από τους ΑΝΕΛ) ο Κώστας Κατσίκης και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο κ. Φωκάς και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σημειώνεται ότι από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Πάνος Καμμένος και ο Κωνσταντίνος Ζουράρις.

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» είπαν η Ελενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...