902
| Carla Bruni

Η Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα – για να τραγουδήσει

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 08:00

Η Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα – για να τραγουδήσει

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 08:00

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου ανέβηκε στην πασαρέλα του Οίκου Versace -μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ, την Κλόντια Σίφερ, τη Σίντι Κρόφορντ και την Έλενα Κρίστενσεν– για να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόωρα αδικοχαμένο Τζιάνι Βερσάτσε.

Αλλά η Κάρλα Μπρούνι έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τον απατηλό κόσμο της μόδας και έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί αλλά και στη μουσική. Η πρώην «Première Dame» της Γαλλικής Δημοκρατίας επέλεξε, μάλιστα, να ξεκινήσει τη νέα παγκόσμια μουσική περιοδεία της από την Ελλάδα. Στις 23 και στις 24 Οκτωβρίου το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά την μεγαλοαστή καλλιτέχνιδα από την Ιταλία να ερμηνεύει ζωντανά τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, το French Touch, μια συλλογή με διασκευές γνωστών τραγουδιών του σύγχρονου διεθνούς ρεπερτορίου.

GettyImages-102194348
(Peter Macdiarmid/Getty Images/Ideal Images)

Σκοπός της ήταν να προωθήσει τη νέα της δουλειά αλλά κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς συνέντευξης στο «Refinery 29», η Κάρλα δεν δίστασε να αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, ότι το σεξ με τον Νικολά είναι «φανταστικό», επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι είναι πεπεισμένη φεμινίστρια

22221741br
(Carlabruniofficial/Instagram)

H Μπρούνι περιέγραψε πώς η μητρότητα την απομάκρυνε από την προηγούμενη της «εγωιστική ζωή», αλλά αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι η σχέση της με τον «Σαρκό» είναι πλέον λιγότερο παθιασμένη απ’ ό,τι στην αρχή. Μάλιστα, το πρώην top model υποστήριξε πως οι δύο τους έχουν βρει, πλέον, τη χρυσή τομή. «Ναι, με ελκύει ακόμα ο άνδρας μου και φαντάζομαι πως τον ελκύω κι εγώ, έπειτα από αυτά τα δέκα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

LONDON - MARCH 27: French President Nicolas Sarkozy kisses his wife Carla Bruni-Sarkozyas they sit on the back of the Clipper Aurora headed for Greenwich on March 27, 2008 in London, England. President Nicolas Sarkozy and wife Carla Bruni-Sarkozy are on a two day state visit to London and Windsor. (Photo by Daniel Berehulak/Getty Images)
(Daniel Berehulak/Getty Images/Ideal Images)

«Σ’ έναν γάμο πρέπει να αισθάνεται κανείς και το πάθος και τη φιλία. Οταν ζούσαμε στο θαυμάσιο Ελιζέ επιδίωκα να τρώω μαζί του κάθε φορά που το επέτρεπε το πρόγραμμά του. Αλλά κάνουμε ακόμα φανταστικό σεξ. Και προσπαθώ πάντα να διατηρώ το μυστήριο. Θεωρώ επίσης πως πρέπει να θέλγεται κανείς ιδιαίτερα από το πρόσωπο με το οποίο επιλέγει να ζήσει. Οταν χάνεται η έλξη και το μυστήριο εξαφανίζεται, τότε αρχίζει να θέλει κανείς να πει ψέμματα και να απατήσει… και πρόκειται για την αρχή του τέλους», ξεκαθάρισε η 50χρονη, στις 23 Δεκεμβρίου, Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.

1471966_275964639195148_601238076_n
(Carla Bruni/Facebook)

Η Κάρλα μίλησε και για τον συνεχιζόμενο αγώνα για τη χειραφέτηση των γυναικών, προσδιορίζοντας ότι θαυμάζει ιδιαίτερα για τις δράσεις τους τις μάχιμες φεμινίστριες των Ηνωμένων Πολιτειών. «Είμαι φεμινίστρια αλλά δεν το γράφω στα ρούχα μου. Κατά τη δεκαετία του 1970, στην οποία μεγάλωσα, το φεμινιστικό κύμα ήταν πολύ μεγάλο. Δίνονταν μάχες για το δικαίωμα της λήψης του αντισυλληπτικού χαπιού και κυρίως για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος των γυναικών. Στις ΗΠΑ η κατάσταση είναι διαφορετική, οι γυναίκες έχουν ακόμα τη δύναμη να εμπνέουν τους ανθρώπους. Παράδειγμα αποτελεί η πορεία που διοργανώθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2017 όταν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες κατέκλυσαν την Ουάσινγκτον για να διαμαρτυρηθούν για την ανάληψη της προεδρίας από τον Ντόναλντ Τραμπ. Σήμερα είναι ακόμα πιο σημαντικό να συνεχιστούν οι μάχες και να είναι πιο σκληρές»

A little taste of my new album #FrenchTouch ?? Pour patienter jusqu’au 6 octobre ? Un regalino per l’estate aspettando il 6 ottobre ?? #thewinnertakesitall #abba ? #newalbum #musicalways #sneakpreview @vervemusic [Pre order ?? LINK IN BIO]

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

Οσον αφορά τα χρόνια που πέρασε δίπλα στον Σαρκό ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Μπρούνι αποκάλυψε: «Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα ιδιαίτερα για τον σύζυγό μου. Φοβόμουν πως θα προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν, αλλά επρόκειτο για μια απίστευτη τιμή για μας. Κατά την παραμονή μου στο Ελιζέ μπόρεσα να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους. Δεν μου λείπει εκείνη η περίοδος της ζωής μου, αλλά αγαπώ τις αναμνήσεις που μου άφησε».

mandelabruni
Η Κάρλα Μπρούνι, μαζί με τον σύζυγό της και τον εμβληματικό ηγέτη της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα (Carlabruniofficial/Instagram)
GettyImages-114775526
Περιχαρής δίπλα στον «γοητευτικό» Σαρκό (Chris Ratcliffe – Pool/Getty Images/Ideal Images)

Info

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα τηλ. 2103213100

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δευτέρα & Τρίτη 23 και 24 Οκτωβρίου 2017 στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VIP: 80€, Α Ζώνη: 50€, Β Ζώνη: 35€, Γ Ζώνη: 25€, Δ Ζώνη: 15€ (μειωμένη ορατότητα)

Κάντε την κράτηση σας εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...