245
Ο Ρις Γουίδερσπουν κατά την διάρκεια της ομιλίας της στα πλαίσια εκδήλωσης του Elle | Frazer Harrison/ Getty Images Entertainment

Ρις Γουίδερσπουν: Mε παρενόχλησαν όταν ήμουν 16

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 13:46
Ο Ρις Γουίδερσπουν κατά την διάρκεια της ομιλίας της στα πλαίσια εκδήλωσης του Elle
|Frazer Harrison/ Getty Images Entertainment

Ρις Γουίδερσπουν: Mε παρενόχλησαν όταν ήμουν 16

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 13:46

Σε αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες στον κατά τα λοιπά αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ προχώρησε και η Ρις Γουίδερσπουν. Στον απόηχο του σκανδάλου με τον παραγωγό, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και στα πλαίσια εκδήλωσης του περιοδικού Elle στο Χόλιγουντ, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από σκηνοθέτη.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε πιέσεις από ατζέντηδες του Χόλιγουντ που την παρότρυναν «να μην πει τίποτα». Μιλώντας μπροστά στη 18χρονη κόρη της, Αβα Φίλιπ, η 41χρονη Ρις δήλωσε:

«Ηταν μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ, για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και πολλές καταστάσεις, πολλές βιομηχανίες αναγκάζονται να θυμηθούν και να ξαναζήσουν μεγάλο μέρος της άσχημης αλήθειας. Εχω τις δικές μου εμπειρίες που επανέρχονται και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, να σκεφτώ, να επικοινωνήσω πολλά από τα συναισθήματα άγχους και ενοχής που δεν μίλησα νωρίτερα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία: «Νιώθω πραγματική αηδία για τον σκηνοθέτη που με παρενόχλησε όταν ήμουν 16ετών και θυμό για τους ατζέντηδες και τους παραγωγούς που με έκαναν να νιώσω ότι η σιωπή μου ήταν προϋπόθεση για τη δουλειά μου. Και εύχομαι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Είχα πολλές τέτοιες εμπειρίες και δεν μιλούσα για αυτές συχνά».

Η Γουίδερσπουν δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις επιθέσεις που δέχτηκε ενώ παρότρυνε και άλλες γυναίκες να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και να βοηθήσουν τον εαυτό τους να κλείσουν οι πληγές τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...