172
Μη βιάζεστε να χαρείτε λέει προς Νίκο Παππά και λοιπούς «μνηστήρες» ο Σταμάτης Μαλέλης | INTIMEnews

Τα γυρίζει και ο Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν…

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 16:21
Μη βιάζεστε να χαρείτε λέει προς Νίκο Παππά και λοιπούς «μνηστήρες» ο Σταμάτης Μαλέλης
|INTIMEnews

Τα γυρίζει και ο Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν…

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 16:21

Νίκο Παππά και λοιποί στην Κουμουνδούρου μη χαίρεστε! Το ότι ο Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος δεν σημαίνει ότι είστε εσείς προοδευτικοί, βγήκε να πει την Παρασκευή ο Σταμάτης Μαλέλης, αφού βέβαια του είπαν στο Κίνημα Αλλαγής να μαζέψει τις προ 24ώρου δηλώσεις του, με τις οποίες ουσιαστικά άνοιγε την πόρτα της συνεργασίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εχοντας προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στη Χαριλάου Τρικούπη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ επιχείρησε μέσω ανάρτησης στο Twitter να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το «προοδευτικό κάλεσμα» που απηύθυνε την Πέμπτη στο κυβερνών κόμμα, διαμηνύοντας στους ψηφόφορους ότι η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές.

Και αφού άνοιξε ο ίδιος – προφανώς εσκεμμένα- τη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών και για το προς τα που θα γείρει τελικά η βάρκα του ΚΙΝΑΛ, ο Σταμάτης Μαλέλης βροντοφώναξε τώρα και ένα «τέλος στην κουβέντα» – κουβέντα την οποία, όπως υποστήριξε, καλλιεργεί όχι ο ίδιος αλλά «τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...