200
Στον ασυγκράτητο τενίστα αφαιρέθηκε η διαπίστευσή του | youtube

Live σεξουαλική επίθεση τενίστα σε δημοσιογράφο [Video]

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2017, 22:06
Στον ασυγκράτητο τενίστα αφαιρέθηκε η διαπίστευσή του
|youtube

Live σεξουαλική επίθεση τενίστα σε δημοσιογράφο [Video]

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2017, 22:06

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο οποίο ο γάλλος τενίστας Μαξίμ Αμού αγκαλιάζει με το ζόρι μια δημοσιογράφο και τη φιλάει κατ’ επανάληψη και της αγγίζει το στήθος. Εκείνη προσπαθεί με δυσκολία να απομακρυνθεί σε απόσταση ασφαλείας και αντιμετωπίζει με χαμόγελο, αλλά και αμηχανία αυτή την επίθεση.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει αίσθηση έγινε κατά τη διάρκεια live τηλεοπτικής σύνδεσης του καναλιού Eurosport με τον χώρο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο πρωτάθλημα Ρολάν Γκαρός.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, η δημοσιογράφος Μαλί Τομάς προσπαθεί πλησιάζει τον τενίστα για να του αποσπάσει δηλώσεις.

Εκείνος περνάει το χέρι του γύρω από τον λαιμό της και τη φυλάει κατ’ επανάληψη, ενώ εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας για να συνεχιστεί η συνέντευξη.

Ο Αμού όμως κρατάει δυνατά τη δημοσιογράφο με λαβή στον λαιμό και ταυτόχρονα αγγίζει το στήθος της, ενώ εκείνη προσπαθεί να τραβήξει το χέρι του και να απομακρυνθεί.

Σε δηλώσεις της λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι ένιωσε πολύ άσχημα από τις χειρονομίες του Αμού και τόνιζε ότι αν δεν βρισκόταν σε «ζωντανή» σύνδεση θα είχε χτυπήσει τον τενίστα.

Αντιδρώντας γρήγορα, η Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης αφαίρεσε τη διαπίστευση στον 21χρονο τενίστα και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του «ντροπιαστική».

Αντίστοιχα, ο Αμου δεν είχε προβεί σε καμία δήλωση για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...