330
Η Αρια ΝτιΜέτζο, η οποία εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Διαδίκτυο | Facebook

Σατανίστρια, αναρχική και τρανσέξουαλ ρεπουμπλικανή υποψήφια για τη θέση του σερίφη

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2020, 11:05
Η Αρια ΝτιΜέτζο, η οποία εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Διαδίκτυο
|Facebook

Σατανίστρια, αναρχική και τρανσέξουαλ ρεπουμπλικανή υποψήφια για τη θέση του σερίφη

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2020, 11:05

Μια αυτοαποκαλούμενη «τρανσέξουαλ αναρχική σατανίστρια» κέρδισε το χρίσμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για τη θέση του σερίφη στην κομητεία του Τσεσάιρ του Νιου Χαμσάιρ – μια νίκη που, όπως λέει η ίδια, αποδεικνύει ότι «το πολιτικό σύστημα είναι εντελώς για τα πανηγύρια».

Η Αμερικανίδα Aρια ΝτιΜέτζο, η οποία κατέβηκε με σύνθημα της προεκλογικής της εκστρατείας το «F *** the Police» (Γ@μώ την Αστυνομία), περίμενε, όπως λέει, να χάσει το χρίσμα από τον έτερο υποψήφιο, αλλά τελικά… τον κατατρόπωσε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, κερδίζοντας 4.211 ψήφους έναντι μερικών εκατοντάδων του αντιπάλου της.

Σε μια ανάρτησή της στο blog της την περασμένη Παρασκευή, η ΝτιΜέτζο δήλωσε ότι «αντιτίθεται σθεναρά σε ένα πολιτικό σύστημα που επιτρέπει σε χιλιάδες ανθρώπους να μπαίνουν σε ένα κουβούκλιο και να ψηφίζουν χωρίς να γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το άτομο που θα ορίσουν στην πιο ισχυρή θέση επιβολής του νόμου σε όλη την κομητεία, αυτή του σερίφη», σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Κατεβαίνω για σερίφης επειδή αντιτίθεμαι στο ίδιο το σύστημα. Και ένας σερίφης έχει τη δυνατότητα να αντιταχθεί σε αυτό το σύστημα», είπε.

«Το πολιτικό σύστημα πραγματικά σε απογοητεύει, επιτρέποντας σε μένα, ένα φρικιό, τρανσέξουαλ, αναρχική, σατανίστρια, να κατέβει υποψήφιος σερίφης σας – επιτίθεμαι στο ίδιο το πολιτικό σύστημα. Λυπάμαι, και ξέρω ότι πονάει να το ακούτε από μένα, αλλά αυτό το σύστημα είναι ένα ψέμα. Είναι σπασμένο από την αρχή μέχρι το τέλος του», τόνισε.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η τρανσέξουαλ, η οποία εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Διαδίκτυο, προέρχεται από μια ομάδα φιλελεύθερων και αναρχικών ακτιβιστών.

Η Αρια ΝτιΜέτζο υποστηρίζει ότι η νίκη της ήταν ένα επιχείρημα για τον αναρχισμό που η ίδια πρεσβεύει, καθώς «ο μέσος ψηφοφόρος είναι ανίδεος»: «Μεταξύ 75%-80% των ψηφοφόρων –αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι πιο πολιτικά συνειδητοποιημένοι από τον μέσο ψηφοφόρο– είναι εντελώς ανίδεοι ως προς το ποιον ψήφισαν! Και αυτοί οι άνθρωποι αποφασίζουν ποιος θα σας κυβερνήσει», είπε, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να κλείσει την ανάρτησή της επικαλούμενη… τον Εωσφόρο.

«Γλυκέ μου Σατανά, πώς μπορείς να μην είσαι αναρχικός;» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...