233
Ο Ναβάλνι με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους | Instagram/ Alexei Navalny

«Γεια σας, είμαι ο Ναβάλνι και χθες μπόρεσα να αναπνεύσω μόνος μου»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 18:05
Ο Ναβάλνι με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους
|Instagram/ Alexei Navalny

«Γεια σας, είμαι ο Ναβάλνι και χθες μπόρεσα να αναπνεύσω μόνος μου»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 18:05

Ο Αλεξέι Ναβάλνι είναι καλά.

Και όχι μόνο ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, αλλά φρόντισε να καθησυχάσει και τους οπαδούς του, που ανέμεναν νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ρώσος αντιφρονών ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου, περιστοιχισμένος από τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Εστειλε επίσης ένα μήνυμα, λέγοντας ότι μπορεί πλέον να αναπνέει χωρίς υποστήριξη, καθώς αναρρώνει από τη δηλητηρίαση που υπέστη στα τέλη Αυγούστου.

«Γεια σας, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Πράγματι μόνος μου», έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας του επικριτή του Κρεμλίνου βελτιώθηκε περαιτέρω, καθώς εδώ και μερικές ώρες έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή και μπορεί κατά διαστήματα να σηκώνεται από το κρεβάτι του, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το νοσοκομείο Charite του Βερολίνου, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες.

«Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε. Ο ασθενής μπόρεσε να αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή», αναφέρεται στην επίσημη ιατρική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «γίνεται όλο και πιο κινητικός και ήδη είναι σε θέση κατά διαστήματα να σηκώνεται από το κρεβάτι του».

Ωστόσο, το νοσοκομείο υπογραμμίζει ότι η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι δημοσιεύεται αποκλειστικά με τη δίκη του συγκατάθεση και εκείνη της συζύγου του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...