348
Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ενημερώσει τον 32χρονο Χαράλαμπο για τα νέα στοιχεία | INTIMEnews

Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονία Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – Στη ΓΑΔΑ εκ νέου ο σύζυγός της

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 09:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11.40 17/06/2021
Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ενημερώσει τον 32χρονο Χαράλαμπο για τα νέα στοιχεία
|INTIMEnews

Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονία Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – Στη ΓΑΔΑ εκ νέου ο σύζυγός της

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 09:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11.40 17/06/2021

Αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, εμφανίζονται να εκφράζουν στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρότι η έρευνα δείχνει να βρίσκεται σε τέλμα, ελλείψει στοιχείων για τους ένοπλους εισβολείς στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται ο Γιάννης Σουλιώτης σε ρεπορτάζ του στην «Καθημερινή», από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρεται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα της 10ης προς 11 Μαΐου.

Οι πληροφορίες της «Καθημερινής» κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, ο σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος, κλήθηκε εκ νέου στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, εστάλη ελικόπτερο προκειμένου να τον παραλάβει από την Αλόννησο όπου βρίσκεται για το μνημόσυνο της γυναίκας του.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, διευκρίνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι ακόμα σε φάση προανάκρισης.

Εκτίμησή του ήταν ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι δουλειά του Αρχηγείου να προχωρήσει σε ενημερώσεις.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά.

Ερωτηθείς για αν έχουν βρεθεί οι δράστες, αρκέστηκε να πει ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι τέρμα.

«Δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.  Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», παρατήρησε μιλώντας για τις πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των δραστών.

«Δύο, τρεις δράστες, πέντε δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Από την Αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και προέβη στην εκτίμηση ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει.

Τα στόματα δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν, συμπλήρωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...