209
Αποψη του κτιρίου του 2ου Δημοτικού Θέρμης |

Πύργος: Αρνητές γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2021, 11:10
Αποψη του κτιρίου του 2ου Δημοτικού Θέρμης
|

Πύργος: Αρνητές γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2021, 11:10

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βροχή» μηνύσεων σε βάρος εκπαιδευτικών από γονείς –πάσης φύσεως αρνητές και αντιεμβολιαστές– με κατηγορίες ακόμη και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

«Το κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε χθες στον νομό μας, σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, γονείς απαίτησαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και την επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτας για Covid, όπως προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις τις εγκυκλίους που έχουμε», περιέγραψε η πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών Πύργου, Αντωνία Μπρη, μιλώντας στο Open.

Οι εν λόγω γονείς κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών, με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού.

Ενταση υπήρξε και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Θέρμης, όταν πατέρας μαθητή αρνήθηκε να προσκομίσει τη σχολική κάρτα.

Σύμφωνα με περιγραφές, ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο, απείλησε τους εκπαιδευτικούς (φέρεται να έσπρωξε τη διευθύντρια) και αρνιόταν να αποχωρήσει. Κλήθηκε η Αστυνομία, με τον αρνητή πατέρα και τη διευθύντρια του σχολείου να καταλήγουν τελικά στο αστυνομικό τμήμα Θέρμης. Εκεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η διευθύντρια υπέβαλε μήνυση εναντίον του 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...