250
Η πλατεία όπου έγινε η δολοφονία | Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου στο Μαρούσι η αστυνομία

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 08:25
Η πλατεία όπου έγινε η δολοφονία
|Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου στο Μαρούσι η αστυνομία

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 08:25

Οι καταθέσεις των μαρτύρων έχουν φέρει την αστυνομία κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονυ Θωμά τα ξημερώματα της  Κυριακής στο Μαρούσι.

Την ώρα της δολοφονίας, λίγο μετά τις 5 το πρωί, υπήρχαν τουλάχιστον έξι άτομα που ήταν παρόντα στο σημείο.

Αν και αρχικά είχε επικρατήσει η εκδοχή της ληστείας και της αντίστασης του θύματος, φαίνεται πλέον ότι το θύμα και ο δράστης γνωρίζονταν και είχαν τηλεφωνική επαφή πριν από τη δολοφονία.

Ο 19χρονος Θωμάς μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Τραυματίστηκε από χτύπημα με μαχαίρι στον θώρακα, ωστόσο, παρά το ότι μεταφέρθηκε έγκαιρα σε νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

278644
Φωτογραφία του 19χρονου θύματος (intimenews.gr)

Όπως αναφέρει την Τρίτη η kathimerini.gr ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στην πλατεία κατέθεσε ότι έκανε παρατήρηση σε παρέα νεαρών να μην κάνουν φασαρία.

Μετά την παρατήρηση που τους έγινε, μετακινήθηκαν μερικά μέτρα παρακάτω. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν δύο ή τρία άτομα, με τα οποία ο 19χρονος Θωμάς έμοιαζε να γνωρίζεται. «Τον παρέσυραν λίγο παραδίπλα, όπου τον χτύπησαν μία φορά με μαχαίρι στον θώρακα. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν πεζή», σχολίασε πηγή της αστυνομίας.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους σε άλλο σημείο και συνεχίστηκε στην πλατεία Ηρώων.

Η κατάθεση της φίλης του θύματος, ανέφερε αρχικά ότι οι δράστες ήταν τρεις και  φορούσαν κουκούλες ενώ ήθελαν να ληστέψουν τον Θωμά και την ίδια. Στην πορεία της έρευνας η κατάθεσή της αποδείχθηκε ψευδής.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία θα προχωρήσει και σε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών του θύματος.