669
Η Μαντόνα (η) απολογούμενη... | REUTERS/Carlo Allegri/File Photo

Η Μαντόνα απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για όσα είπε με αφορμή την Αρίθα Φράνκλιν

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 17:08
Η Μαντόνα (η) απολογούμενη...
|REUTERS/Carlo Allegri/File Photo

Η Μαντόνα απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για όσα είπε με αφορμή την Αρίθα Φράνκλιν

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 17:08

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2018 και η παρουσία της Μαντόνα σε αυτά σχολιάστηκε αρνητικά – και όχι για την εμφάνισή της. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει πως η Καμίλα Καμπέγιο κέρδισε το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, «Video Of The Year».

Ωστόσο, πριν από τη βράβευση της νεαρής τραγουδίστριας, η Μαντόνα έκανε ένα… αφιέρωμα στην Αρίθα Φράνκλιν, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.

Αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, λέγοντας ότι η εκλιπούσα αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη, η εξέλιξη ήταν μάλλον… παράξενη, αφού η Μαντόνα συνέχισε αφηγούμενη μακροσκελείς ιστορίες από τη δική της καριέρα, το ξεκίνημά της στη μουσική και πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για την ίδια.

Αν και προσπάθησε να συνδέσει κάπως το εγωκεντρικό παραλήρημά της με την Αρίθα, λέγοντας ότι σε μία από τις οντισιόν τραγούδησε το κομμάτι «You Make Me Feel Like A Natural Woman», που έκανε γνωστό η Φράνκλιν, το γεγονός ότι το αφιέρωμα στη σπουδαία καλλιτέχνη αναφερόταν ελάχιστα σε εκείνη, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τα όσα είπε προκάλεσαν τον εκνευρισμό των θαυμαστών της και μη, ενώ πολλοί έσπευσαν να τονίσουν πως το αφιέρωμα στη σταρ που έφυγε από τη ζωή κατέληξε σε ένα εγωκεντρικό παραλήρημα. Η Μαντόνα διάβασε τα αρνητικά σχόλια για τα όσα διαδραματίστηκαν στα βραβεία με πρωταγωνίστρια την ίδια και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, μέσω Instagram. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με την Καμίλα, την οποία και βράβευσε, έγραψε στη λεζάντα:

Im with the Winner!! The beautiful @camila_cabello ! So proud of her! ???. And just to clarify: I was asked to present video of the year by MTV! And then they asked me to share any anecdotes I had in my career connected to Aretha Franklin! I shared a part of my journey and thanked Aretha for inspiring me along the way. I did not intend to do a tribute to her! That would be impossible in 2 minutes with all the noise and tinsel of an award show. I could never do her justice in this context or environment. Unfortunately most people have short attention spans, and are so quick to judge. I love Aretha! R.E.S.P.E.C.T. ??. I Love Camilla! Congrats! I LOVE my dress! AND. I love-L O V E!! ♥️ and there is nothing anyone can say or do that will change that. #vmas #postivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

«Απλά για να διευκρινίσω. Μου ζητήθηκε από το MTV να ανακοινώσω το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς και μετά μου ζήτησαν να μοιραστώ κάποια ιστορία που να με συνδέει με την Αρίθα Φράνκλιν, η οποία να μην είναι γνωστή. Γνωστοποίησα ένα κομμάτι από το δικό μου ταξίδι και ευχαρίστησα την Αρίθα που με ενέπνευσε στην πορεία μου. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω ένα αφιέρωμα για εκείνην! Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει μέσα σε δύο λεπτά και με όλο τον θόρυβο που επικρατεί σε μια βραδιά βραβείων. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν πολύ γρήγορα. Αγαπώ την Αρίθα», σημείωσε η βασίλισσα της ποπ.

Το θέμα, τώρα, είναι το πόσοι πείστηκαν από αυτή την απάντηση…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...