155
Η εικόνα του πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Γρ. Λαμπράκη 35 μετά την έκρηξη | ΥοuΤube

Ποιοι έβαλαν βόμβα στο πλυντήριο της Γλυφάδας; Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο ιδιοκτήτης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2023, 10:13
Η εικόνα του πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Γρ. Λαμπράκη 35 μετά την έκρηξη
|ΥοuΤube

Ποιοι έβαλαν βόμβα στο πλυντήριο της Γλυφάδας; Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο ιδιοκτήτης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2023, 10:13

Σύζυγος γνωστού μοντέλου και ηθοποιού, με πελατολόγιο που περιλαμβάνει κατόχους πολυτελών οχημάτων μεγάλου κυβισμού, φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Γλυφάδα που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης στις 3 τα ξημερώματα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό της επιχείρησης, καθώς και στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στο ισόγειο της οποίας στεγάζεται το πλυντήριο, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 55.

 

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες αναζητούνται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στον χώρο της επιχείρησης κλήθηκε και έσπευσε αμέσως και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ωστόσο κατά πληροφορίες δεν έχουν εντοπιστεί υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό και ερευνάται ακόμη τι είδους εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν τις συναλλαγές του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται η έκρηξη να ήταν κάποιου είδους «μήνυμα» προς εκείνον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...