418
Σκηνή της μονομαχίας ανάμεσα στον σύζυγο και τον τρίτο που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη «γυναίκα» του | National Geographic

«Κερατωμένος» πιγκουίνος γίνεται σταρ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2016, 12:56
Σκηνή της μονομαχίας ανάμεσα στον σύζυγο και τον τρίτο που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη «γυναίκα» του
|National Geographic

«Κερατωμένος» πιγκουίνος γίνεται σταρ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2016, 12:56

Εχεις οικογένεια, μία σύζυγο και παιδιά. Ησουν ο πρώτος που έμεινες στο «σπίτι» για εβδομάδες ίσως και μήνες, ώστε να προσέχεις τα παιδιά. Ανέλαβες την πρώτη βάρδια μέχρι να μπορέσει να βρει εκείνη φαγητό για να τραφεί και να ανακάμψει καθώς έχασε ενέργεια κατά την εγκυμοσύνη. Υστερα, αφού επέστρεψε ήταν σειρά σου να φύγεις προς αναζήτηση φαγητού. Επιστρέφεις και βλέπεις ένα άλλο αρσενικό να έχει πάρει τη θέση σου! Η γυναίκα σου βρήκε εραστή όσο έλειπες. Τι κάνεις;

Ο πιγκουίνος του σεναρίου, νέος σταρ στον κόσμο των σόσιαλ μίντια, σαλτάρει. Χωρίς δεύτερη σκέψη επιτίθεται στον «τρίτο» πιγκουίνο. Σκοπός του, όπως περιγράφει ο αφηγητής του βίντεο που δημοσίευσε το National Geographic για τη νέα σειρά «Animal Fight Night», είναι να διώξει τον αντίπαλο από τη φωλιά. Αρχίζει η μονομαχία. Τα φτερά των πιγκουίνων έχουν κόκαλα. Κάθε χτύπημα –μπορούν να φτάσουν τα οκτώ ανά δευτερόλεπτο!- πονάει σαν να σε χτυπά κουπί. Ευτυχώς τα πιο βασικά όργανά τους προστατεύονται από παχύ λίπος.

Με τα ράμφη τους, που κανονικά προορίζονται για να σκάβουν τα λαγούμια τους, δαγκώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι εμφανές στο βίντεο ότι ο «τρίτος» πιγκουίνος έχει καταφέρει περισσότερες πληγές στον «απατημένο» που έχει ματώσει σε όλο του το σώμα. Ξαφνικά σταματάνε. Ισοπαλία. Φωνάζουν στη γυναίκα του ερωτικού τριγώνου με κραυγές. Την καλούν να επιλέξει τον άντρα της ζωής της. Κι αυτή; Με ένα λύγισμα του κορμιού της επιλέγει τον «παράνομο» εραστή της!

Ο πατέρας των παιδιών της δεν το βάζει κάτω. Τους ακολουθεί στη φωλιά -που κατά πάσα πιθανότητα έφτιαξε ο ίδιος. Προκαλεί τον αντίπαλό του ξανά σε μονομαχία. Με το ράμφος του τον αναγκάζει να βγει έξω. Η μάχη γίνεται ακόμη πιο σκληρή. Ξανά ο απατημένος πιγκουίνος ζητά πίσω τη γυναίκα του. Ξανά εκείνη επιλέγει τον ερωμένο της! «Δεν έχει χρόνο για χαμένους», λέει ο (εντελώς άκαρδος) εκφωνητής. Κι εκείνος, ο «χαμένος», γλείφει τις πληγές του και απομακρύνεται.

Το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα του National Geographic έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Μέσα σε 48 ώρες «μοιράστηκε» και δέχθηκε «likes» σχεδόν 500.000 φορές. Και φυσικά γρήγορα σχηματίστηκαν hashtags και οι χρήστες του Twitter επέλεξαν πλευρές. Εντόπισαν έναν πιγκουίνο που παρακολουθούσε όλη τη φάση -πάντα υπάρχει ένας γείτονας που τα παρακολουθεί όλα. Φαντάστηκαν ποια θα είναι η αντίδραση των παιδιών στον μπαμπά που δεν αναγνωρίζουν. Αποτύπωσαν ακόμη και το ύφος του περήφανου εραστή προς τον απατημένο σύζυγο.

*Η περίπτωση του ερωτικού τριγώνου αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Οι πιγκουίνοι έχουν τη φήμη της  αφοσίωσης στο έτερον ήμισυ. Κατά μέσο όρο, το 72% του πληθυσμού επιστρέφει για να ζευγαρώσει με το ίδιο ταίρι που επέλεξε το προηγούμενο έτος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...