174
| INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πέθανε η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2023, 11:58
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/03/2023, 13:02
|INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πέθανε η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2023, 11:58
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/03/2023, 13:02

Στο πένθος βυθίστηκε την Τρίτη η οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 84 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρβάρα Μπαζιάνα νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στο «Λαϊκό», καθώς έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο κ. Τσίπρας ανέβαλε από νωρίς το πρωί όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις και δραστηριότητές του, για να συμπαρασταθεί στη σύντροφό του και την οικογένειά του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επρόκειτο να εμφανιστεί στη Βουλή για να δώσει συνέχεια στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, ενώ αργότερα θα ταξίδευε στις Βρυξέλλες.

Από την Κουμουνδούρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Βαρβάρα Μπαζιάνα, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα. Η Βαρβάρα Μπαζιανα γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Σπούδασε και έζησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως μαία. Τα τελευταία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με βαθιά αξιοπρέπεια και δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...