458
H Mισέλ χαιρετά το κοινό της κατάμεστης αίθουσας | REUTERS/Jonathan Ernst

Το -περίπου- κίτρινο της πάει πολύ

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2016, 12:32
H Mισέλ χαιρετά το κοινό της κατάμεστης αίθουσας
|REUTERS/Jonathan Ernst

Το -περίπου- κίτρινο της πάει πολύ

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2016, 12:32

Κάποιοι το είπαν κίτρινο, άλλοι πορτοκαλί, σε κάποιους θύμισε ήλιο και σε άλλους το χρώμα της καλέντουλας. Το ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι το φόρεμα της Μισέλ Ομπάμα στην τελευταία ομιλία του συζύγου της για την «Κατάσταση της Ενωσης», άρεσε πολύ.

Η 51χρονη Μισέλ ξέρει σίγουρα να κάνει είσοδο και είναι χωρίς αμφιβολία η πιο καλοντυμένη Πρώτη Κυρία που έχουμε γνωρίσει. Γυμνασμένη και με στιλ που σπάνια μας έχει απογοητεύσει. Το εντυπωσιακό, στις αποχρώσεις του κίτρινου εφαρμοστό και αμάνικο φόρεμα από μάλλινο κρεπ, που επέλεξε για την τελευταία ομιλία  του Μπαράκ Ομπάμα για την «Κατάσταση της Ενωσης», είναι από την φθινοπωρινή συλλογή του αμερικανού σχεδιαστή Ναρκίζο Ροντρίγκεζ και κοστίζει 2.095 δολάρια.

2016-01-13T021435Z_854856313_TB3EC1D0681CD_RTRMADP_3_USA-OBAMA
Αγκαλιάζοντας τον κυβερνήτη του Κονέκτικατ μετά την ολοκλήρωση του State of the Union

Ο Ροντρίγκεζ είναι ο σχεδιαστής που η Μισέλ εμπιστεύτηκε για το κόκκινο και μαύρο φόρεμα που φόρεσε στην ορκομωσία του Ομπάμα του 2008. Εκείνον εμπιστεύτηκε για την παρθενική της επίσημη εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και εκείνον ξανά για την ιστορική του ομιλία το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου.

H Μισέλ Ομπάμα στο μαυροκόκκινο φόρεμα του Ναρκίζο Ροντρίγκεζ, την εκλογική νύχτα του 2008
H Μισέλ Ομπάμα στο μαυροκόκκινο φόρεμα του Ναρκίζο Ροντρίγκεζ, την εκλογική νύχτα του 2008

Ο Ροντρίγκεζ γεννήθηκε το 1961 και είναι ο σχεδιαστής που προτίμησε  η Κάρολάιν Μπεσέτ Κένεντι για να σχεδιάσει το νυφικό της. Δούλεψαν μαζί για μήνες και μετά από αυτή τη συνεργασία το όνομά του εκτινάχθηκε στη βιομηχανία της μόδας. Αυτή τη φορά όμως άφησε –και δικαίως- το φόρεμα να «μιλήσει», περιορίζοντας τα υπόλοιπα αξεσουάρ στο ελάχιστο.

Watch as First Lady greets her guests before they head to the Capitol for the President Obama’s final State of the Union. go.wh.gov/SOTU #SOTU

Δημοσιεύτηκε από The White House στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Λίγα λεπτά ωστόσο μετά την είσοδό της στον χώρο, το debate μεταξύ των χρηστών του twitter άρχισε και είχε ως θέμα το χρώμα του φορέματος. «Αγαπώ το κίτρινο φόρεμα της Μισέλ!» έγραψε κάποιος γεμάτος ενθουσιασμό, την ώρα που κάποιος άλλος το παρομοίαζε με το φως του ήλιου. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που τους θύμισε… κολοκύθα. Ο σχεδιαστής πάλι το χαρακτηρίζει Marigold. Είναι αγριολούλουδο γνωστό στην Ελλάδα ως ταγέτης και ξεχωρίζει για το λαμπερό σκούρο κίτρινο χρώμα του.

Marigold, στα ελληνικά Ταγέτης. Αγριολούλουδο με ξεχωριστό χρώμα.
Marigold, στα ελληνικά Ταγέτης. Αγριολούλουδο με ξεχωριστό χρώμα.

Ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στο αποτέλεσμα. Ας το λέμε «χρώμα της Μισέλ». Το αξίζει!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...