291
Το εντυπωσιακό σκηνικό στην επίδειξη του Οίκου Chanel, μύριζε άνοιξη, παρά την παριζιάνικη κακοκαιρία | REUTERS/Benoit Tessier

Πέρα… βρέχει και χιονίζει για τη Γαλλική Εβδομάδα Μόδας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2019, 18:18
Το εντυπωσιακό σκηνικό στην επίδειξη του Οίκου Chanel, μύριζε άνοιξη, παρά την παριζιάνικη κακοκαιρία
|REUTERS/Benoit Tessier

Πέρα… βρέχει και χιονίζει για τη Γαλλική Εβδομάδα Μόδας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2019, 18:18

Τι κι αν το Παρίσι ντύθηκε στα λευκά από χθες Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας; Η Εβδομάδα Μόδας απολάμβανε ανεμελιά άνοιξης και καλοκαιριού, χάρη στο σκηνικό που στήθηκε για την επίδειξη του Οίκου Chanel.

Στα νερά της εντυπωσιακής πισίνας, αντικατοπτρίζονταν οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες του Οίκου Chanel (Reuters)

Υπήρχε μία εντυπωσιακή πισίνα στο κέντρο, γύρω από τα στάσιμα νερά της οποίας τα μοντέλα παρήλασαν, αναδεικνύοντας τις τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019.

Η νύφη με μαγιό στην επίδειξη του Οίκου Chanel (Reuters)

Οι φούστες ήταν μακριές, με ένα αποφασιστικό σκίσιμο στο κέντρο. Τα σακάκια είχαν ενισχυμένους ώμους, με ναυτικού τύπου λαιμόκοψη. Κι ένας κήπος με τριαντάφυλλα, αποτελούσε την ιδανική παλέτα, προκειμένου να καθησυχάσει τους πάντες, ότι οι δύο ωραιότερες εποχές του χρόνου, δεν αργούν.

Εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα στην πριβέ επίδειξη του Αρμάνι (Reuters)

Οσο για το νυφικό φόρεμα, αντικαταστάθηκε από ένα εντυπωσιακό μαγιό, με ασημί παγιέτες. Ολα τα βασικά χαρακτηριστικά του γαλλικού Οίκου ήταν εκεί, εκτός από τον 85χρονο εμβληματικό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος δήλωσε αδιαθεσία. Ηδη έχουν αρχίσει οι εικασίες για την επόμενη ημέρα του διάσημου οίκου μόδας και για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο πιθανός διάδοχός του.

Το μπλε δια χειρός Αρμάνι έκλεψε την παράσταση (Reuters)

Πάντως, ο κατά έναν χρόνο νεότερός του, Τζόρτζιο Αρμάνι, εμφανίστηκε ζωηρός και χαμογελαστός στο τέλος της πριβέ επίδειξής του. Κι εκείνος έδωσε έμφαση στα ταγέρ και στα κοστούμια, με τα πολύ έντονα και εντυπωσιακά χρώματα να προκαλούν μία οπτική πανδαισία και να σου ανοίγουν την όρεξη για πιο ηλιόλουστες ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...