422
Η φωτογραφία με τον πρόεδρο της Ουγκάντα που λάτρεψε το Twitter | LostInKampala/Twitter

Ουγκάντα/ Σε ποιον μιλάει ο πρόεδρος στην άκρη του δρόμου;

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2016, 17:18
Η φωτογραφία με τον πρόεδρο της Ουγκάντα που λάτρεψε το Twitter
|LostInKampala/Twitter

Ουγκάντα/ Σε ποιον μιλάει ο πρόεδρος στην άκρη του δρόμου;

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2016, 17:18

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους ηγέτες κρατών να φωτογραφίζονται, με κάθε επισημότητα, σε επιβλητικά γραφεία ή να διεκπεραιώνουν σε πολυτελείς αίθουσες τις συναντήσεις και τις συσκέψεις τους.

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα, Γιουέρι Μουσεβένι, που κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, εδραιώνοντας την 30χρονη παραμονή του στην εξουσία της χώρας, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Ενώ, λοιπόν, βρισκόταν καθ΄οδόν για μια συνάντηση στα νοτιοδυτικά της χώρας, στην περιοχή Ισίγκιρο, αποφάσισε να σταματήσει την πομπή με τα αυτοκίνητα που τον συνόδευε, για να στήσει στην άκρη του δρόμου ένα πρόχειρο γραφείο, ώστε να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, μια πτυσσόμενη καρέκλα και ένα τραπεζάκι κήπου έγιναν γραφείο εκ του προχείρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook και οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να την αναδημοσιεύσουν, συμπληρώνοντας το ούτως άλλως απολαυστικό στιγμιότυπο με ξεκαρδιστικά σχόλια ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να μαντέψουν τον… βιαστικό συνομιλητή.

Αρκετοί άρχισαν να αναπαριστούν τον πρόεδρο, στήνοντας καρέκλες σε εξωτερικούς χώρους, ενώ κάποιοι επεξεργάστηκαν τη φωτογραφία του «τοποθετώντας» τον καθιστό Μουσεβένι στα πιο απίθανα σημεία, από το φεγγάρι ως το Γουίμπλεντον, μπρος στα πόδια της Σερένα Γουίλιαμς, όσο εκείνη πανηγυρίζει για τη νίκη της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...