236
Το ζευγάρι με τον γιο τους | Facebook

Ομολόγησε ο 33χρονος τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2018, 11:53
Το ζευγάρι με τον γιο τους
|Facebook

Ομολόγησε ο 33χρονος τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2018, 11:53

Ο 33χρονος κρατούμενος Λοΐζος Τζωνής, με γραπτή κατάθεσή του στην Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, στις 19 Απριλίου.

Την ανακοίνωση έκανε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο επικεφαλής των ανακρίσεων.

Εν τω μεταξύ, το Δικαστήριο ανανέωσε για άλλες οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης του 33χρονου, ο οποίος συνοδευόταν από δικηγόρο.

Ο επικεφαλής των ανακρίσεων ανέφερε ότι τα τρία άλλα πρόσωπα που κρατούνται για την υπόθεση υπέδειξαν τον 33χρονο ως τον δράστη της δολοφονίας. Οι άλλοι κρατούμενοι είναι ο ετεροθαλής αδελφός και η φίλη του 33χρονου και ένας 22χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 33χρονου, πριν και μετά το έγκλημα, ενώ θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση με την υπόδειξη σκηνών του εγκλήματος.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων, έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής 186 καταθέσεις, ενώ εκκρεμούν περίπου άλλες 50.

Ο «Φιλελεύθερος» προσθέτει ότι το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος εθεάθη να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Η δολοφονία συγκλόνισε την Κύπρο για την αγριότητά της. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην κατοικία του, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η περίπτωση του ανήλικου γιου τους που είχε εντοπιστεί με ματωμένα ρούχα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...