406
Αρχές Σεπτεμβρίου. Η εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Μια άλλη Εβδομάδα Μόδας αποδείχτηκε πιο επεισοδιακή | EUTERS/Andrew Kelly

Η μεγάλη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2016, 10:59
Αρχές Σεπτεμβρίου. Η εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Μια άλλη Εβδομάδα Μόδας αποδείχτηκε πιο επεισοδιακή
|EUTERS/Andrew Kelly

Η μεγάλη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2016, 10:59

Το σοκ μιας ληστείας και μιας ομηρίας μέσα στη βαθιά νύχτα στο υπνοδωμάτιό της, βίωσε στο Παρίσι η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν. Η 35χρονη διασημότητα αναπαυόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στη γαλλική πρωτεύουσα όταν εισέβαλαν μασκοφόροι άνδρες ντυμένοι ως αστυνομικοί και αφού εξουδετέρωσαν τον σωματοφύλακά της, την κράτησαν όμηρο ώσπου να αφαιρέσουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και το περιστατικό δεν είχε αποσαφηνιστεί πλήρως, επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία του Παρισίου, που σημείωσε ότι η Καρντάσιαν δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας πέντε ένοπλοι μασκοφόροι επιτέθηκαν κατά της αμερικανίδας σταρ. Οι δράστες κράτησαν την Καρντάσιαν όμηρο στο δωμάτιό της, ενώ ακινητοποίησαν τον φρουρό της, φορώντας του χειροπέδες. Στη συνέχεια διέφυγαν με κοσμήματα και άλλα πολύτιμα είδη μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι μασκοφόροι ήταν όντως πέντε – αρχικά είχε ειπωθεί ότι ήταν μόνο δύο – και η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ! Πιο συγκεκριμένα η κοσμηματοθήκη που εκλάπη περιείχε κοσμήματα αξίας έξι εκατ. ευρώ, ενώ οι ληστές αφαίρεσαν και ένα δαχτυλίδι της Καρντάσιαν αξίας τεσσάρων εκατ. ευρώ.

Κατά το AP, oι ληστές έδεσαν και φίμωσαν την Καρντάσιαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο της σουίτας της. Αργότερα διέφυγαν από το ξενοδοχείο με ποδήλατα.

Η εκπρόσωπος της Καρντάσιαν επιβεβαίωσε το περιστατικό στο CNN και τόνισε ότι η Κιμ έχει «κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα». Η Καρντάσιαν συνοδευόταν από τη μητέρα της Κρις Τζένερ και την αδελφή της Κένταλ Τζένερ.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί. Σύμφωνα με το People, τα παιδιά της σταρ, η τριών ετών Νορθ και ο 10 μηνών Σεντ, δεν βρίσκονταν μαζί της το βράδυ της Κυριακής.

Η τηλεπερσόνα ταξίδεψε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε παρακολουθήσει την επίδειξη του Balenciaga, αλλά και την επίδειξη του Givenchy, στην οποία συμμετείχε η αδελφή της Κένταλ. Μάλιστα κατά την προσφιλή της τακτική είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ακολούθους της στα social media για την παρουσία της. Κλασικά πράγματα: επιβλητικό μπούστο, πόζα και υποτίθεται χωρίς μακιγιάζ.

Ο σύζυγός της Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ διέκοψε εσπευσμένα τη συναυλία που έδινε στη Νέα Υόρκη λόγω «έκτακτης οικογενειακής ανάγκης», όπως είπε στο κοινό που παρακολουθούσε μάλλον έκπληκτο.

Ο Guardian σημείωσε ότι η συνήθως λαλίστατη στα κοινωνικά δίκτυα οικογένεια, για το περιστατικό αυτό έχει μείνει σιωπηλή.

Προ ημερών, σε ένα άλλο περιστατικό, κάποιος πλησίασε την Καρντάσιαν και επιχείρησε να φιλήσει τα διάσημα οπίσθιά της, πριν την σταματήσει ο φρουρός της. Ο ίδιος άνδρας, που αυτοχαρακτηρίζεται καλλιτεχνικός ρεπόρτερ είχε προσπαθήσει να θωπεύσει και το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...