169
Το σπίτι-κολαστήριο στο Ιλιον | INTIMEnews

Oμαδικός βιασμός στο Ιλίον: Εμφανίστηκε και ο 17χρονος που διέφευγε της σύλληψης

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 13:48
Το σπίτι-κολαστήριο στο Ιλιον
|INTIMEnews

Oμαδικός βιασμός στο Ιλίον: Εμφανίστηκε και ο 17χρονος που διέφευγε της σύλληψης

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 13:48

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο όγδοος ανήλικος που αναφέρεται στην αρχική δικογραφία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ιλιον.

Πρόκειται για τον 17χρονο που διέφευγε της σύλληψης και φερόταν να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Κατά δήλωση του δικηγόρου του, πλέον δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των Αρχών και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Είχε προηγηθεί η έκτη προφυλάκιση ανηλίκου για την υπόθεση: του  15χρονου από τη Βουλγαρία είχε πάει στη γενέτειρά του πριν από την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των άλλων ανηλίκων.

Οπως υποστήριξε, είχε πάει για διακοπές στη χώρα του και μόλις έμαθε τι συνέβη,  επέστρεψε. Καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, δεν συνελήφθη. Την Τετάρτη οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Μετά την Πρωτοχρονιά, τέλος, αναμένεται να δώσουν κατάθεση και τα τέσσερα κορίτσια – τρεις 15χρονες και μία 14χρονη τις οποίες το θύμα έχει κατονομάσει ότι ήταν παρούσες τη στιγμή του βιασμού του ( και της καταγραφής του σε βίντεο με κινητά τηλέφωνα).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...