209
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή στα δικαστήρια της Ευελπίδων δύο εκ των υπόπτων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου | INTIMENEWS/ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή και ο έκτος ανήλικος!

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 12:50
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή στα δικαστήρια της Ευελπίδων δύο εκ των υπόπτων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου
|INTIMENEWS/ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή και ο έκτος ανήλικος!

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 12:50

Ακόμα ένας ανήλικος, που φέρεται να εμπλέκεται στην φρικιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου παιδιού στο Ιλιον, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για τον έκτο νεαρό από την παρέα των ανηλίκων που μετά την απολογία του κρίθηκε και αυτός προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς, αλλά εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο ανήλικος πήγε το πρωί της Τετάρτης στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Την Τρίτη, άλλοι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ενώ ακόμα ένας βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Επίσης, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός… παιχνιδιού:

«Ολο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε», υποστήριξαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...