290
Μέγκαν και Χάρι με το μωρό τους στο κάστρο του Γουίνσδορ | Dominic Lipinski/Pool via REUTERS

Οι πρώτες εικόνες του παιδιού του Χάρι και της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 14:46
Μέγκαν και Χάρι με το μωρό τους στο κάστρο του Γουίνσδορ
|Dominic Lipinski/Pool via REUTERS

Οι πρώτες εικόνες του παιδιού του Χάρι και της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 14:46

Συνήθως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας κάνει την πρώτη του εμφάνιση τη μέρα που γεννήθηκε –είναι και τα ιατρικά πρωτόκολλα που επιτρέπουν στη μαμά να φύγει από το μαιευτήριο μέσα σε λίγες ώρες και έτσι συνηθίζεται η πόζα στα σκαλιά της κλινικής.

Αυτή τη φορά όμως, οι οπαδοί της μοναρχίας στη Βρετανία χρειάστηκε να περιμένουν δύο 24ωρα για να δουν τον νέο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ μετά τον γάμο τους πέρυσι τον Μάιο, εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κάστρο του Γουίνσδορ για να παρουσιάσουν το νέο μέλος στην προγιαγιά και για να ποζάρουν έπειτα για τα αδημονούντα ΜΜΕ.

«Εχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη» δήλωσε η 37χρονη Μέγκαν.

Η Ελισάβετ Β’ αποφάσισε να μείνει τις τελευταίες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, που βρίσκεται κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Ο γιος της Μέγκαν και του Χάρι, τέταρτο εγγόνι του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Χάρι σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει ο μικρός περισσότερο –υπάρχει βλέπετε ένα «ειδικό» ενδιαφέρον στη Βρετανία καθώς η Μέγκαν είναι μελαψή. Η απάντηση του πρίγκιπα ήταν διπλωματική: «Ολοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν πάρα πολύ στις πρώτες δύο εβδομάδες. Βασικά για έναν μήνα αλλάζει, αλλά εμείς νοιώθουμε ότι αλλάζει κάθε ημέρα. Ποιος ξέρει λοιπόν;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...