761
Χαμογελαστός και ψύχραιμος ο «The Rock» με το μωρό που... έφθασε στα χέρια του | CreativeProtagon/Dwayne The Rock Johnson/Facebook

Ο Ντουέιν Τζόνσον και το μωρό που έκανε crowd surfing

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2022, 13:31
Χαμογελαστός και ψύχραιμος ο «The Rock» με το μωρό που... έφθασε στα χέρια του
|CreativeProtagon/Dwayne The Rock Johnson/Facebook

Ο Ντουέιν Τζόνσον και το μωρό που έκανε crowd surfing

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2022, 13:31

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά βλέπατε ένα βρέφος να περνά από χέρι σε χέρι στον αέρα, έως ότου τελικά καταλήξει στα χέρια ενός χολιγουντιανού αστέρα; Και όμως, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης της πολυαναμενόμενης ταινίας «Black Adam», όταν ξαφνικά ένα κοριτσάκι ούτε καν ενός έτους βρέθηκε στα χέρια του «σκληρού» του Χόλιγουντ Ντουέιν Τζόνσον, αφού προηγουμένως είχε βρεθεί να κάνει crowd surfing!

Στη συνέχεια, ο 50χρονος ηθοποιός ανέβασε ολόκληρο το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram και παραδέχθηκε ότι δεν εξεπλάγην όταν κάποιος από το κοινό φαινόταν σαν να ήθελε να του περάσει κάτι που έμοιαζε με κούκλα: «Οι θαυμαστές μου, όταν με βλέπουν, κλαίνε από συγκίνηση και μου δίνουν αναμνηστικά δώρα. Νόμιζα ότι ήταν κούκλα, την οποία ο πατέρας της, ο οποίος με κοιτούσε με δάκρυα στα μάτια, ήθελε να μου δωρίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dwayne Johnson (@therock)

Αλλά τελικά, αυτός ο όμορφος, γαλήνιος, άγγελος που μου έδειξε τόση εμπιστοσύνη είναι η Λουτσιάνα. Στοιχηματίζω ότι θα εμπνεύσει τον κόσμο γύρω της όταν μεγαλώσει!», ήταν η λεζάντα του ηθοποιού κάτω από τη φωτογραφία. Οσο για το βρέφος; Πέρασε από χέρι σε χέρι, ώσπου να καταλήξει στην αγκαλιά του γνωστού από ταινίες δράσης ηθοποιού, χωρίς να κλάψει καθόλου. Το ίδιο ψύχραιμα αντιμετώπισε το περιστατικό και ο Ντουέιν Τζόνσον, με τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Στιούαρτ Χέριτατζ να σχολιάζει ότι ο σκληρός του Χόλιγουντ παρέμεινε χαμογελαστός και ψύχραιμος με το μωρό στην αγκαλιά, πράγμα που «δεν πιστεύει ότι θα είχαν κάνει πολλοί συνάδελφοί του, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Τομ Κρουζ ή ο Μπεν Αφλεκ».

O Ντουέιν Τζόνσον στη νέα του ταινία «Μαύρος Αδάμ» (Warner Bros)

Η αλήθεια για τον Ντουέιν Τζόνσον είναι ότι η άνεση με την οποία περνάει από την επαγγελματική πάλη στην υποκριτική και έπειτα σε δηλώσεις όπως ότι θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ είναι χαρακτηριστική. Και δεν σταματά στιγμή να «μαγεύει» το κοινό του με ένα σωρό επικοινωνιακά τρικ: αιφνιδιάζει τουρίστες που κάνουν tour στις γειτονιές των διασήμων στο Λος Αντζελες, τραγουδάει «Χρόνια πολλά» σε μια γιαγιά 103 ετών, ενώ, με την ίδια ευκολία που υπόσχεται να γίνει Πρόεδρος, αναιρεί ό,τι έχει πει, δηλώνοντας ότι προτιμά να αφοσιωθεί στα παιδιά και στην οικογένειά του.

Η απορία, ωστόσο είναι η εξής: Θα αφήνατε ποτέ το νεογέννητό σας να περνάει από τα χέρια αγνώστων, για να καταλήξει στο τέλος στην αγκαλιά ενός κινηματογραφικού ήρωα, απλώς και μόνο για να φωτογραφηθεί μαζί του; Η απάντηση είναι «μάλλον όχι», ακόμη κι αν αυτός είναι ο «The Rock»,  που φλερτάρει με την ιδέα να γίνει μια ημέρα — εάν τον θέλουν — πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...