137
Στο διάρκεια δύο λεπτών βίντεο, ξεχωρίζουν τα πλάνα με τον χαιρετισμό του κ. Μητσοτάκη με τους πρώην προέδρους του κόμματος και τις αντιδράσεις των συνέδρων | INTIMEnews/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Ο Μητσοτάκης δίνει το σύνθημα στα social media: «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 14:27
Στο διάρκεια δύο λεπτών βίντεο, ξεχωρίζουν τα πλάνα με τον χαιρετισμό του κ. Μητσοτάκη με τους πρώην προέδρους του κόμματος και τις αντιδράσεις των συνέδρων
|INTIMEnews/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Ο Μητσοτάκης δίνει το σύνθημα στα social media: «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 14:27

Με το σύνθημα «Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» να δεσπόζει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο διάρκειας 2 λεπτών με πλάνα από τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις ομιλίες του.

Στο «κινηματογραφικού στυλ» βίντεο καταγράφονται μεταξύ άλλων ο χαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι αντιδράσεις των συνέδρων και η έντονη παρουσία της νεολαίας το διήμερο των εργασιών του συνεδρίου.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Ελληνες, δεν έχει ταξικό πρόσημο η Νέα Δημοκρατία, μοναδικό πρόσημο είναι η ελληνικη σημαία και αυτή σας ζητώ να υψώσετε γιατί η ΝΔ είναι το κόμμα του λαού και κυρίως το κόμμα για τον λαό», ακούγεται να λέει στο τέλος του δίλεπτου βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...