277
Ο Βασίλης Λεβέντης σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό | Nick Paleologos / SOOC

Λεβέντης: Αχάριστη και αλλοπρόσαλλη η Μεγαλοοικονόμου

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:48
Ο Βασίλης Λεβέντης σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό
|Nick Paleologos / SOOC

Λεβέντης: Αχάριστη και αλλοπρόσαλλη η Μεγαλοοικονόμου

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:48

Την ενέργεια της προερχόμενης από την Ενωση Κεντρώων ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να ψηφίσει τον Προϋπολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου έδειξε αχαριστία. Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της. Είναι αλλοπρόσαλλη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

Ως γνωστόν, η κυρία Μεγαλοοικονόμου αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον κ. Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

Μιλώντας από την πλευρά της στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», η ανεξάρτητη βουλευτής είπε για την ψήφο της: «Ψήφισα τον Προϋπολογισμό γιατί με έπεισαν τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Είδα τα υπέρ και τα κατά. Αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν βάση, αντίθετα με έπεισε ο κ. Τσίπρας καθώς είδα ότι υπάρχει μια βάση στα λεγόμενά του και έτσι σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε έναν τελευταίο προϋπολογισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στο ΣΥΡΙΖΑ. Οταν ακούω κάτι θετικό, θα το υποστηρίζω, όταν ακούω κάτι αρνητικό, θα το καταψηφίζω» είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, η οποία παράλληλα ισχυρίστηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από όλα τα κόμματα για να προσχωρήσει σε αυτά.

gre1710716_27894338-thumb-large
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε πρόσφατη ομιλία της στη Βουλή

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι δεν περίμενε αυτή τη στάση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου την οποία, όπως εξήγησε, εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος. «Την έβαλα πρώτη στη λίστα γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ’ όπου κατάγεται και η μάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κυρία Μεγαλοοικονόμου εξελέγη βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015 ως πρώτη στη λίστα της Ενωσης Κεντρώων στη Β’ Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...