227
Ο Ιμπραχίμ Καλίν στο ασπρόμαυρο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι | YouTube

Ο Καλίν, έμπιστος του Ερντογάν, κάνει σουξέ στο… τραγούδι

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2021, 14:13
Ο Ιμπραχίμ Καλίν στο ασπρόμαυρο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι
|YouTube

Ο Καλίν, έμπιστος του Ερντογάν, κάνει σουξέ στο… τραγούδι

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2021, 14:13

Ο Ιμπραχίμ Καλίν, εκτός από πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ταγίπ Ερντογάν, είναι και δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής στην Τουρκία.

Το νέο του σουξέ είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι που έχει γράψει και τραγουδά ο ίδιος με τίτλο «Είμαι ένα τίποτα». Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου περισσότεροι από 268.000 άνθρωποι είχαν ήδη δει, σε δύο 24ωρα, το ασπρόμαυρο βίντεο που το συνοδεύει, με πρωταγωνιστή τον Καλίν, ο οποίος μάλιστα παίζει μπαγλαμά.

Στο τραγούδι, ο 49χρονος Καλίν έχει συνεργαστεί με τον δημοφιλή τούρκο μουσικό Ερκάν Ογούρ.

Οι στίχοι αναφέρονται σε «μία φωτιά χωρίς καπνό, την αραβική θάλασσα χωρίς παραλία».

Δεν είναι η πρώτη επιτυχία για τον Καλίν, που έχει συνθέσει και άλλα τραγούδια στο παρελθόν, ανάμεσά τους ένα στη μνήμη των τούρκων στρατιωτών που έπεσαν στη μάχη της Καλλίπολης, το 1915 και ένα τραγούδι για τον έρωτα, με τίτλο «Είσαι δική μου, είμαι δικός σου».

Οι συνθέσεις του κυκλοφορούν μέσω της Poll Production, εταιρείας μουσικών και κινηματογραφικών παραγωγών με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Ο Καλίν, από τους πιο αναγνωρίσιμους συνεργάτες του Ερντογάν, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα πριν μία δεκαετία έχοντας ντοκτορά από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Υπήρξε ο πρώτος υπεύθυνος Τύπου του τούρκου προέδρου το 2014 και το 2018 προήχθη σε σύμβουλό του και συχνά είναι μέλος της ομάδας του Ερντογάν σε σημαντικές συναντήσεις. Είναι και ο άνθρωπος μέσω του οποίου και της διπλωματικής συμβούλου του έλληνα πρωθυπουργού επικοινωνούν Μητσοτάκης και Ερντογάν

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...