382
Ο Γιώργος Μάγκας στην παρέμβασή του στον ΑΝΤ1, αντιμέτωπος με τηλεγραφήματα και αναρτήσεις για τον... θάνατό του | ΑΝΤ1/WebTV/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Social media/CreativeProtagon

Ο Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του: «Τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω» -Τι είπε για τον Μπιμπίλα

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2022, 10:11
Ο Γιώργος Μάγκας στην παρέμβασή του στον ΑΝΤ1, αντιμέτωπος με τηλεγραφήματα και αναρτήσεις για τον... θάνατό του
|ΑΝΤ1/WebTV/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Social media/CreativeProtagon

Ο Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του: «Τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω» -Τι είπε για τον Μπιμπίλα

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2022, 10:11

Για την ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα που τον… πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης –με συνέπεια να το αναπαράγει ως γεγονός το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο και να το πάρει ως επιβεβαιωμένη είδηση όλη η Ελλάδα– μίλησε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο επονομαζόμενος «βασιλιάς του κλαρίνου», Γιώργος Μάγκας.

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΕΗ –που έχει διεκδικήσει για τον εαυτό του έναν ρόλο ψηφιακού ψυχοπομπού– ανακοίνωσε ότι «ο Γιώργος Μάγκας πέθανε». Την ανάρτηση του κ. Μπιμπίλα πήρε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και μετέδωσε ότι «πέθανε ο βασιλιάς του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας», κάνοντάς το είδηση κοινής λήψεως για όλα τα μέσα ενημέρωσης που έχουν συνδρομή.

 

Λίγο αργότερα, ο κ. Μπιμπίλας με νεότερη ανάρτησή του είπε πως έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.

Και ακολούθησε η ανασκευή από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων:

 

Χαρακτηριστικό της σύγχυσης το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και συλλυπητήρια ανακοίνωση, για να την ανακαλέσει γρήγορα.

Για την όλη ιστορία μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 ο ίδιος ο… αναστημένος «Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε κ. Μάγκας.

Οπως πρόσθεσε, δεν γνωρίζει καν τον κ. Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κ. Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Εγινε μεγάλος χαμός, μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ηταν μεγάλη κουβέντα αυτή, ότι πέθανα», συνέχισε εμφανώς πικραμένος με όσα έγιναν.

Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγός του, Τζούλη, είπε πάντως ότι η οικογένεια προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του κ. Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.

Αργότερα, ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν θα κάνει μήνυση, είπε «το σκέφτομαι», προσθέτοντας ότι «ο Μπιμπίλας δεν είναι κακό παιδί, όμως έχει… πεθάνει όλο τον κόσμο».

«Ο Μπιμπίλας δεν είναι εντάξει. Στεναχώρησε όλη την Ελλάδα. Με παίρναν από τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Αμερική. Ο Μπιμπίλας δεν είναι εντάξει», προσέθεσε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος είπε ότι είδαν την ανάρτηση τα παιδιά του και πήραν τηλέφωνο στο σπίτι και έκλαιγαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...