178
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του εξάγεται το συμπέρασμα ότι η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε» – Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 13:25
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του εξάγεται το συμπέρασμα ότι η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε» – Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 13:25

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάνης δολοφονήθηκε, υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου. Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με το enikos.gr , έχει καταθέσει στον εισαγγελέα Ιωαννίνων έκθεση 204 σελίδων, στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια για την υπόθεση, εξάγεται το συμπέρασμα ότι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταφέρθηκε μετά από ημέρες στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε.

«Το παιδί το σκοτώσανε. Και ύστερα έκρυψαν τη σορό. Έχω αποδείξεις ότι όταν βρέθηκε, το σώμα του ήταν σχεδόν άθικτο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να ήταν τόσες ημέρες εκτεθειμένο», υποστηρίζει επικαλούμενος τα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του.

«Επιπλέον, από τις φωτογραφίες που έχω στην κατοχή μου, θεωρώ ότι οι δράστες προσπάθησαν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ώστε να είναι δύσκολη η αναγνώριση του. Όλα τα στοιχεία, έχω κληθεί να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές μετά τις γιορτές και είμαι βέβαιος, ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί το έγκλημα», τόνισε ο κ. Σπύρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...