281
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη | INTIMEnews

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Σοφία Ζαχαράκη

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 12:24
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη
|INTIMEnews

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Σοφία Ζαχαράκη

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 12:24

Η υποψηφιότητα της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, για μία ακόμη θητεία στην Ευρωβουλή, ανακοινώθηκε επισήμως από την Πειραιώς την Τετάρτη, φέρνοντας ταυτόχρονα ανακατατάξεις στο Γραφείο Τύπου.

Η κυρία Σπυράκη αποχωρεί από τη θέση της και όπως έγινε γνωστό, χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλαμβάνει η Σοφία Ζαχαράκη (μέχρι σήμερα αναπληρώτρια εκπρόσωπος).

Η παράδοση – παραλαβή καθηκόντων θα γίνει την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανακοινώσεις για τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Σε δήλωσή της γη κυρία Ζαχαράκη έκανε λόγο για μεγάλη τιμή και διπλή ευθύνη, απένανντι προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το δημοκρατικό ήθος που διαχρονικά έχει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι εκτός από την κυρία Σπυράκη που ευχαρίστησε ήδη τον πρόεδρο της ΝΔ  για τη συμπερίληψή της στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (δείτε το σχετικό tweet κάτω), φαβορί για δύο από τις τελευταίες οκτώ θέσεις της ευρωλίστας φέρονται να είναι επίσης η παρουσιάστρια Βίκυ Φλέσσα και η δημοσιογράφος Εμη Λιβανίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς έχει ως εξής:

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές. Την απόφαση αυτή έλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιβραβεύοντάς την κ. Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με την κ. Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπροσώπου Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή. Με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ορίζεται η κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η τυπική τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει την Παρασκευή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...