444
H χειρονομία του περιφερειάρχη και η ατάκα που εξόργισαν το Μαξίμου | Youtube

Μουτζούρης: Και γιατί να ζητήσω συγγνώμη;

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:30
H χειρονομία του περιφερειάρχη και η ατάκα που εξόργισαν το Μαξίμου
|Youtube

Μουτζούρης: Και γιατί να ζητήσω συγγνώμη;

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:30

«Και γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό;» διερωτήθηκε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, αποφεύγοντας να δείξει κάποιο ίχνος μεταμέλειας για το ολίσθημα -μετά χειρονομίας μάλιστα- στο οποίο υπέπεσε με την ελαφρότητα που τον διακρίνει στις τελευταίες τοποθετήσεις του (δείτε το βίντεο κάτω).

«Για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω», δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», αν και είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα ακόμα σόου του περιφερειάρχη , καθώς είναι εν γνώσει του ότι βιντεοσκοπείται και ότι το «βιντεάκι της μαγκιάς» θα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου (αρα για ποια ιδιωτική συνομιλία μιλάμε).

Εξού και το σχόλιο της βουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, για τον κ. Μουτζούρη (δείτε κάτω το σχετικό tweet).

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;» επανέλαβε ο κ. Μουτζούρης και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

«Κατ’ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία», σχολίασε για τη χειρονομία του να δείξει τα γεννητικά του όργανα ως απάντηση στον εξοργισμένο Πρωθυπουργό!

 «Συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο [Παναγή] επί τρεις ώρες ενώ χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν», υποστήριξε ο κ. Μουτζούρης σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί ως προστάτης των αστυνομικών που εστάλησαν στη Λέσβο. Παρά ταύτα επέμεινε ότι «τα ΜΑΤ αποβιβάστηκαν σαν στρατός κατοχής, με καπνογόνα και ξυλοδαρμούς».

Ο περιφερειάρχης μάλιστα, παρακολούθησε προσωπικά την αναχώρηση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. από το λιμάνι της Μυτιλήνης, έτσι ώστε όπως είπε, να μην υπάρξουν απρόοπτα!

«Δεν κάνω καμία επανάσταση εναντίον του κράτους. Είμαι φιλόνομος. Κάνω επανάσταση στο να διατηρηθούν τα νησιά μας ελληνικά, να μη γίνουν προγεφυρώματα ξένων δυνάμεων και να απαλλαγούν από το τεράστιο φορτίο που επί πέντε χρόνια φέρουν», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στο Μega, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση.

«Η χώρα», τόνισε, «δεν χρειάζεται εσωτερικές έριδες και καβγάδες. Θα βρούμε λύσεις. Αλλά όχι με βιαιότητες. Θα κατεβάσουμε τους τόνους. Αγαπάμε την πατρίδα μας».

Παρά την οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου για το ύφος και τις χειρονομίες του κ. Μουτζούρη στο επίμαχο βίντεο (ο ίδιος ο Πρωθυπουργός φέρεται να ακύρωσε αμέσως τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη με το που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο) ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το απόγευμα (εδώ).

«Ελαβα πρόσκληση», δήλωσε και «μέριμνά μου είναι να μην υπάρξουν επεισόδια μεταξύ κατοίκων και των δυνάμεων ασφαλείας και να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις ασφαλείας, με τα πλοία που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ότι θα έρθει να τους πάρει».

Οπως και έγινε (περισσότερα εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...