193
Η αναχώρηση των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη είχε όπως φαίνεται και παρατράγουδα | Τwitter

Kαταγγελία ΠΟΑΣΥ για χειρονομίες λιμενικών κατά την αναχώρηση των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 11:56
Η αναχώρηση των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη είχε όπως φαίνεται και παρατράγουδα
|Τwitter

Kαταγγελία ΠΟΑΣΥ για χειρονομίες λιμενικών κατά την αναχώρηση των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2020, 11:56

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Μυτιλήνη αποτυπώθηκε ακόμα και κατά την αναχώρηση των ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ από το λιμάνι του νησιού το πρωί της Τρίτης.

Οπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλλων (ΠΟΑΣΥ), Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, την ώρα της επιβίβασης των συναδέλφων του στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», στελέχη του Λιμενικού Σώματος προέβησαν σε χειρονομίες κατά των αστυνομικών.

Η καταγγελία του προέδου της ΠΟΑΣΥ για το «κατευόδιο» των λιμενικών στους άνδρες των ΜΑΤ -μετά και τα όσα προηγήθηκαν στα μέτωπα των συγκρούσεων με τους κατοίκους της Λέσβου στο Διαβολόρεμα και τη θέση Καράβας- έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ενώ κατά δήλωση του κ. Γερακαράκου, θα κατατεθεί και σχετική αναφορά στην Εισαγγελία.

 «Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, επιμένοντας ότι λιμενικοί έκαναν χειρονομίες σε βάρος των συναδέλφων του στο λιμάνι της Μυτιλήνης. «Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν», συμπλήρωσε με νόημα.

Διαψεύδει το Αρχηγείο του Λ.Σ.

Από την πλευρά του το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία περί προπηλακισμών αστυνομικών στη Μυτιλήνη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...