149
Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ορκωμοσία στη Βουλή, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα | Intime/Pool

Μητσοτάκης προς τη νέα Πρόεδρο: «Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2020, 15:22
Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ορκωμοσία στη Βουλή, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα
|Intime/Pool

Μητσοτάκης προς τη νέα Πρόεδρο: «Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2020, 15:22

Με ευχές για μια παραγωγική θητεία, προσφώνησε την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού», είπε ο Πρωθυπουργός στη νέα Πρόεδρο, ενώ της ευχήθηκε να έχει μια παραγωγική, γεμάτη από υγεία, θητεία.

«Μία άξια γυναίκα, ένας άνθρωπος που μας ενώνει όλους σε μία στιγμή που έχουμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ να μείνουμε ενωμένοι. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της», σημειώνει ακόμη σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού. Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου. Μία άξια…

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Vrijdag 13 maart 2020

Είναι μια τοποθέτηση που απηχεί όσα είχε τονίσει στις 15 Ιανουαρίου, όταν ανακοίνωσε την επιλογή του.

«Η Δημοκρατία, η Ελλάδα και η πρόοδος είναι γένους θηλυκού», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός και είχε προσθέσει ότι «η κυρία Σακελλαροπούλου είναι γυναίκα, διακεκριμένη επιστήμων και ενεργός πολίτης. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η ελληνική κοινωνία χαρακτηρίζεται ακόμα από πολλές διακρίσεις σε βάρος των γυναικών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...